4. hely a Matro PVSK Kupán

Elveszítette a MAFC elleni bronzmeccset is a Naturtex-SZTE-Szedeák a Matro PVSK Kupán.

Nenad Sulovic

Hétfőn még az újszegedi sportcsarnokban, szombaton azonban már a pécsi Lauber Dezső sportcsarnokban találkozott a MAFC-cal a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely a pénteken, a Kaposvártól elszenvedett vereség után a fővárosi csapattal találkozott a IV. Matro PVSK kupa bronzmérkőzésén.

Jobban kezdett a Szedeák, és a szünetre hatpontos előnyt tudott kiépíteni magának – azonban a szünet után előbb a próbajátékon lévő amerikai Josh Furtune, majd Juhos Levente is kipontozódott, így a MAFC a harmadik negyedben eltüntette a különbséget, és végül nyolc ponttal, 76-68-ra legyőzte a Szedeákot.

Andjelko Mandic csapata így a negyedik helyen zárta a pécsi tornát.

IV. Matro PVSK kupa, 3. helyért

Naturtex-SZTE-Szedeák – MAFC 68-76 (21-16, 18-17, 10-20, 19-23)
Szedeák: Kerpel-Fronius 2, Fortune 10/3, Ciric 11/9, Juhos 8, Sulovic 12. Csere: Kovács Á. 14, Vágvölgyi 9/6, Révész, Meleg 2. Vezetőedző: Andjelko Mandic.

Forrás: szegedma.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex