4. hely a Félegyházi tornán

Negyedik helyen zárta a II. Félegyházi Pékség Kupát a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely a torna pénteki bronzmeccsén öt ponttal maradt alul a MAFC-al szemben.

Miután tegnap a Kecskemét magabiztosan verte a MAFC-ot a második elődöntőben, így a Pakssal ugyan végig partiban lévő, de végül vereséget szenvedő Naturtex-SZTE-Szedeák találkozott a fővárosiakkal a II. Félegyházi Pékség Kupa bronzmérkőzésében.

Hasonlóan szoros meccset vívott a szegedi csapat, mint a csütörtökön az atomvárosiakkal, és akárcsak tegnap, a hajrá ezúttal sem Andrija Ciricéknek sikerült a legjobban: bár hatpontos előnnyel kezdhették az utolsó tíz percet, a negyedik negyedben csupán tizenegy pontot tudott szerezni Nikola Lazic csapata, a túloldalról azonban dupla ennyi érkezett, így a 31 pontig jutó próbajátékos, Nenad Tomasovic oroszlánrészt vállalva a sikerből, győzelemre, ezáltal a harmadik helyre vezette a MAFC-ot.

A Naturtex-SZTE-Szedeák legközelebb egy hét múlva lép pályára: Révész Ádámék pénteken és szombaton a pécsi Matro PVSK négyes tornán vesznek részt, ahol pénteken 18.30-tól a házigazda Péccsel találkoznak, majd másnap a Kaposvár-Eszék mérkőzés győztesével vagy vesztesével találkoznak a helyosztón.

II. Félegyházi Pékség Kupa, bronzmérkőzés

Naturtex-SZTE-Szedeák – MAFC 89-94 (28-28, 23-24, 27-20, 11-22)
Szedeák: Boltic 17, Igrutinovic 11/3, Ciric 5/3, Juhos 17, Sulovic 15, csere: Révész 13, Lakosa 7, Vágvölgyi 4. Vezetőedző: Nikola Lazic.
MAFC: Molnár Marcell 2, Tomasovic 31/12, Lakits 11/3, Kovács Á. 20/6, Poscic 15, csere: Fehér 4, Pápai 2, Bordács 9. Vezetőedző: Garai Péter.

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex