Ivan Lilov: "Természetesen van rá esény, hogy jövőre is a Szedeákban játszak"

A Naturtex-SZTE- Szedeák NB I. A-csoportos kosárlabdacsapatának mind a 37 szezonbeli meccsén pályára lépett Ivan Lilov, aki 19,2-es pontátlagával a gárda legeredményesebb tagja volt. A 28 éves bolgár légiós a kupában nyert bronzot tartja a csúcsnak, az viszont bosszantja, hogy lemaradt a bajnoki rájátszásról. Bár lejárt a szerződése, elképzelhető, hogy marad Szegeden.

– Természetesen van rá esély, hogy jövőre is a Szedeákban játsszak. Már egyeztettem a klub vezetőivel, kaptam ajánlatot, de még túl korai lenne biztosat mondani – fogalmazott a delmagyar.hu-nak Ivan Lilov, a Naturtex-SZTE-Szedeák bolgár válogatott hátvédje.

Lilov 2016 nyarán igazolt a csapathoz, akkor egy évre írt alá. Kiváló szezonja volt: a szegedi együttes mind a 34 bajnokiján és három kupameccsén is pályára lépett, ezeken 19,2 pontot átlagolt. Az alapszakaszban mindössze a jászberényi Bojic produkált nála jobb pontátlagot.

– Bár a bajnokságban végül lemaradtunk a rájátszásról, amit csalódásként éltem meg, így is sikeresnek értékelem a szezont. Jó kosárlabdát játszottunk, és az is sokat elmond, hogy a mi csapatunk adta a legtöbb gólpasszt. Jó csapatszellemet alakítottunk ki, és talán nem túlzás, ha azt mondom, mindenkinek volt félnivalója, amikor a Szedeák ellen lépett pályára – értékelt.

A legnagyobb sikernek természetesen a magyar kupában megszerzett bronzérmet tartja, amely a klub eddigi legszebb eredménye.

– Ez volt a legjobb évem külföldön, ez nem is lehet kérdés. Amikor idekerültem, láttam, hogy erős a magyar bajnokság, éppen ezért még engem is meglepett, hogy ilyen jó számokat hoztam a statisztikai mutatókban. Megszerettük a várost, a feleségem és a kislányom is kiválóan érezte magát. Sok barátra és igazi otthonra leltünk, tökéletes évünk volt – tette hozzá Lilov, aki már hazatért Szófiába, ahol jelenleg a családi nyaralást tervezgetik.

 

Forrás:bb1.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex