Juhos Levi: "kihoztuk a maximumot ebből a szezonból"

A Szedeák játékosa szomorú a kilencedik hely miatt, de jó érzés megpillantani a kupában szerzett bronzérmet.

Juhos LeventeA középszakasz utolsó fordulójában a KTE-Duna Aszfalt 71-68-ra legyőzte idegenben a Sopron KC-t, ezzel pedig biztossá vált, hogy a Naturtex-SZTE-Szedeáké a kilencedik hely, amely így pedig nem jutott be a play-offba. A szegediek játékosa, Juhos Levente a Bb1-nek emlékezett vissza azokra a pillanatokra, amikor véget ért a Sopron-Kecskemét találkozó.

- Együtt nézte az egész csapat a mérkőzést a FullCourton, Sopron-szurkolókká váltunk erre a negyven percre, ugráltunk, amikor a hazaiak pontot szereztek. Nenad Sulovic jól ismeri a Sopronból Spicát és őrjöngött, amikor honfitársa valami jót csinált, ha pedig hibázott, mi mondtuk Nenadnak, hogy „köszi szépen a haverodnak” – természetesen csak viccből, jó hangulatban telt a meccsnézés. Szoros volt a végjáték, de sajnos számunkra nem jól alakult, ez eléggé fájó volt, rányomta a bélyeget a társaság hangulatára, nagy volt a csalódottság

Mondta honlapunknak a Szeged nyolcasa, majd hozzátette, utána azért átbeszélték a mögöttük hagyott hónapokat és arra jutottak, hogy gyönyörű szezont zártak, amiben a Magyar Kupában elért bronzérem kiemelkedő. 

- Természetesen a play-offot is szerettük volna elérni, de ez nem sikerült, ennek ellenére úgy érzem, kihoztuk a maximumot ebből az idényből. Egész szezonban jellemző volt ránk, hogy nagyon jól játszunk otthon, majdnem minden meccsünket megnyertük. A középszakaszban elszenvedett Kecskemét elleni hazai vereség azonban nagyon hiányzott a végén, valamint idegenben amikor megvertük őket, elrontottuk a végét, hiszen csak két pont maradt a kilencpontos előnyünkből. Ott elég sokat hibáztunk, én is kihagytam egy büntetőt, egy ponton múlt a play-offba jutásunk - összegzi az elmulasztott rájátszás okait Juhos. - Erre gondolva, ez még inkább ront a hangulatunkon. Belegondoltunk már, milyen jó lenne, ha most az Alba ellen készülnénk és három vagy több olyan mérkőzést is játszanánk, amelyen semmi nyomás nincs rajtunk és csak élvezni kellene a kosárlabdát, hatalmas dolog lett volna. Aztán amikor felnézek a polcomra és látom a Magyar Kupában szerzett bronzérmet, akkor kicsit megkönnyebbülök és jobb érzés fog el - folytatta a szegedi kosaras, majd zárásként a saját jövőjével kapcsolatban is ejtett néhány szót.

- A következő hetekben a pihenésé lesz a főszerep, van mit kipihennem, hosszú szezon van mögöttünk, amelyben én is sok lehetőséget kaptam, úgy érzem sikerült előrelépnem. Nagyon sok helyről kaptam ajánlatot, ezért is nehéz döntenem, de a Szeged ajánlata prioritást élvez, két nagyon szép évet töltöttem itt, sok barátom és csapattársam van, akivel szeretek kosárlabdázni. A jövőm néhány napon belül eldől.

 

Forrás: bb1.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex