Topic a Crvena zvezda segédedzője lett! Sok sikert Tope!

Nemrég vált hivatalossá, hogy a következő idénytől Dusan Alimpijevic lesz a Crvena zvezda vezetőedzője, a másodedzői feladatokat pedig Milenko Topic látja el – adta hírül a Naturtex-SZTE-Szedeák Facebook oldala.

Topic

A 48 éves szakember az elmúlt két évben Nikola Lazic munkáját segítette a csongrádiaknál, játékosként 1996-ban Atlantában olimpiai ezüstérmet szerzett, 1997-ben Európa-bajnokságot, 1998-ban világbajnokságot nyert a jugoszláv csapattal, a 2000-es évek első felében pedig a jugoszláv bajnokságban és a nemzetközi kupasorozatokban jeleskedett. Klubkarrierje során többek között Saporta-kupát, Adria Ligát és három jugoszláv bajnoki címet nyert.

 

Forrás: bb1.hu

 

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex