Boltic marad a Szedeákban!

A csapatkapitány Andrija Csirics és Nenad Sulovics után Marko Boltics is úgy döntött, a 2017-2018-as idényben újra a Naturtex-SZTE-Szedeák együttesét erősíti.

A 29 éves irányító az előző szezonban 34 bajnoki mérkőzésen 12.3 pontot, 8.1 gólpasszt, 4.8 lepattanót és 2 szerzett labdát jegyzett, az alapszakasz végén a gólpassz rangsorban a második, a labdaszerzők között a harmadik, a VAL-pontok alapján a negyedik helyen zárt.

- Boldogan térek vissza a Szedeákba, hiszen a csapattársaimhoz hasonlóan én is remekül éreztem magam Szegeden, és nagyon jó szezont futottunk - mondta a Naturtex játékmestere.

Marko Boltic

Marko Boltics a 2014-2015-ös idényben a Craiova csapatában már dolgozott együtt Andjelko Mandiccsal, kitűnően ismeri tehát a Szedeák új vezetőedzőjét.

- 2014 tavaszán Szlovéniában a Domzaléval befejeztük a szezont, és egy ideig nem érkezett számomra megfelelő ajánlat. Aztán decemberben jött „Duca” Mandics hívása, és miután a Craiovához szerződtem, nagyon sokat segített nekem, tehát szép emlékeket őrzök arról a fél évről, amit a román bajnokságban együtt töltöttünk. Emberileg és szakmailag is csak jókat mondhatok róla. Felkészült szakember, aki képes pozitív energiát adni a játékosoknak és jó hangulatot tud teremteni a csapaton belül. Úgy gondolom, a következő idényben komoly előnyt jelenthet számunkra, hogy szinte a teljes keretünk együtt maradt, és egymás gondolatait is ismerjük – jelentette ki a szerb kosaras.

Hasonló optimizmussal tekint az új évad elé Bonifert Domonkos, a Naturtex-SZTE-Szedeák ügyvezetője is:

- Feltétlenül a javunkat szolgálja, hogy nem kell elölről kezdenünk a csapatépítést, és megközelítőleg ugyanazzal a kerettel dolgozhatunk majd. A legutóbbi bajnokságban szerepelt négy külföldi kosarasunk közül hárman már biztosan visszatérnek, és reménykedünk abban, hogy a sor még nem ért véget – mondta a szegedi klubvezető.

 

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex