Bronzérem az MTOK VI. Orosz László Emléktornán

Egy kivételével az összes negyedet, majd magát a bronzmeccset is megnyerte a Naturtex-SZTE-Szedeák a Pécs ellen az MTOK VI. Orosz László Emléktornán.

A vendéglátó Kaposvári KK honlapjának beszámolója szerint az előző napihoz képest jelentősen átalakított kezdőcsapatot küldött pályára Csirke Ferenc vezetőedző. A pihentetett Nelson és Budimir sem játszott, míg a szegedi oldalon nem változtatott Nikola Lazic. Tehette ezt azért is, mert Ciric annak ellenére is vállalta a játékot, hogy pénteken este két öltéssel varrták össze a kaposváriak elleni találkozón felrepedt állát. A baranyaiak kevésbé szigorúan védekeztek, így fokozatosan jutott előnyhöz a Szeged. A Tisza-partiaknak ráadásul ekkor a távoli dobások is jobban mentek. A pécsiek persze nem adták fel és többek közt Halász tripláival zárkóztak 57–54-ig. Ezzel azonban el is lőtte puskaporát a baranyai alakulat, a végjátékban már egyértelmű volt a szegediek sikere. Ezzel a harmadik helyen végeztek Ciricék.

MTOK VI. Orosz László Emléktorna bronzmérkőzés:

Naturtex-SZTE-Szedeák – Pécsi VSK-Pannonpower 75–65 (19–14, 19–16, 15–15, 22–20)
Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Farkas, Söjtöry, Bálind.
Szedeák: BOLTIC 7, LAKOSA 18/6, Juhos 5, CIRIC 12/6, MAJSTOROVIC 15. Csere: Révész 14, Vágvölgyi, Wirth 2, Meleg 2. Vezetőedző: Nikola Lazic.
Pécs: HALÁSZ 16/12, Smith 11/3, Bíró 4/3, Demeter 2, SEJFIC 14. Csere: Krnjajski 1, Kővágó-Laska, Supola 9/3, HARAZIN 8, Antóni 2, Popgyákunik. Vezetőedző: Csirke Ferenc.

 

Forrás: szegedma.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex