Ciric marad a Szedeákban!

Újabb egyéves szerződést kötött csapatkapitányával a Naturtex-SZTE-Szedeák, így Andrija Ciric ősztől már a negyedik idényét kezdi meg a szegedi együttesben.

Andrija Ciric

A 36 éves játékos a 2016-2017-es idényben 37 találkozón átlagban 32.5 percet töltött a pályán, mérkőzésenként 14.2 pontot és 5.5 lepattanót szerzett.

- Az elmúlt három év során nagyon erős kötődés alakult ki bennem a szegediek iránt, úgy tekintek a klubra, mint a családomra, ezek után aligha kell részleteznem, milyen örömmel tölt el a hosszabbítás. Ugyanazt ígérhetem, amit korábban is: minden erőmmel és tudásommal azon leszek, hogy a következő idényben is kihozzuk magunkból a maximumot és a lehető legjobb eredményt érjük el – mondta a Naturtex kapitánya.    

Andrija Ciric

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex