Jegyértékesítés a kosárlabda Európa-bajnokságra!

Kedves szurkolóink!

Módosított jegycsomagokkal megkezdődött a jegyértékesítés a kosárlabda Európa-bajnokságra! 

Az Európa-bajnokság Kolozsváron megrendezésre kerülő csoportjának mérkőzései az alábbiak szerint kerülnek lejátszásra:

 

Az Európa-bajnokság Kolozsváron megrendezésre kerülő csoportjának mérkőzései az alábbiak szerint kerülnek lejátszásra:

2017. szeptember 1. 

HUN-CRO 

ROU-CZE 

ESP-MNE 

2017. szeptember 2. 

CRO-ROU 

MNE-HUN 

CZE-ESP 

2017. szeptember 4. 

MNE-CRO 

ESP-ROU 

HUN-CZE 

2017. szeptember 5. 

CRO-ESP 

CZE-MNE 

ROU-HUN 

2017. szeptember 7. 

CZE-CRO 

HUN-ESP 

MNE-ROU 

 

Az MKOSZ a TEX segítségével a kolozsvári EB csoport valamennyi mérkőzésére értékesít jegyeket a szurkolók számára. A belépők a csarnok meghatározott, a magyar szurkolóknak fenntartott szektoraiba érvényesek és I. (kék színnel és számmal jelölt) és II. (magenta színnel és számmal jelölt) kategóriába szólnak az alábbiak szerint:

a) a Románia elleni mérkőzésen:

b) a magyar válogatott egyéb mérkőzésein:

c) minden egyéb mérkőzésen:

A román fél által meghatározott biztonsági előírások miatt, minden jegyigénylő természetes személynek (azaz ha valaki több személy részére vásárol jegyet, nemcsak a jegyet megvásárló személynek, hanem minden, a mérkőzéseket magyar szektorokból megtekinteni szándékozó nézőnek) a vásárlás előtt meg kell adnia a nevét, születési helyét és idejét. A jegyvásárlónak – a kapcsolattartás biztosítása miatt – rendelkeznie kell elektronikus levelezési címmel.

Az első (kizárólag kosárlabda sportszervezeteken keresztül) és második (nyilvános) árusítási fázisban a mérkőzések belépőjegyei csomagokban kerülnek értékesítésre. A csomagok a táblázatban – pirossal vagy sárgával jelölt – magyar vonatkozású mérkőzésekre mérkőzésenként 1 db, és a nem magyar vonatkozású – kékkel jelölt – mérkőzések közül egy (1) kiválasztott mérkőzésre 1 db jegyet tartalmaznak az alábbiaknak megfelelően: 

Ha szeretne jegyet vásárolni, akkor a fentebb kért adatokkal írjon nekünk az office@szte-szedeak.hu e-mail címre!
Határidő: március 16. 

 

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex