A DEAC ellen játszunk ma!

Történelmi találkozóval indul az A-csoportos bajnokság 2017/18-as szezonja, ugyanis péntek este 18 órától a Szegedet fogadja a feljutó DEAC, amely első NB I-es mérkőzésére készül. A hazaiak természetesen felfokozott hangulatban várják az összecsapást. Érdekesség, hogy a bolgár Ivan Lilov rögtön volt csapata, a Szedeák ellen kezd.

Szedeák

Berényi Sándor, a DEAC vezetőedzője: 

Nagyon kemény meccsre számítok, ellenfelünk egy jól összeszokott társaság, hiszen a légiósok és a magyarok is évek óta együtt játszanak. A meccs külön pikantériája Lilov személye, aki Szegedről érkezett hozzánk, valamint Molnár András is több évet lehúzott Szegeden. Különleges meccs vár ránk, hiszen a DEAC az első A-csoportos mérkőzésére készül, ami nagyon fontos számunkra. Érezhetően felfokozott hangulat uralkodik a városban és a csapatunk háza táján is. Bognár Kristóf sajnálatos sérülése miatt szűkültek a lehetőségeink, de ezt majd igyekszünk ellensúlyozni a pályán. Bognárnak a bokaszalagjai sérültek, pontos diagnózis egyelőre nincs, ezért egyelőre a visszatéréséről sem tudok konkrétumot mondani. 

Nyílt edzés

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: 

Jó mérkőzést várok, amelyet megpróbálunk megnyerni. Kemény küzdelemre számítunk, hiszen az újonc első meccsén, ráadásul idegenben nem könnyű játszani. Lilov az ellenfél legveszélyesebb játékosa, de csapatként kell készülnünk ellenük, nem egy vagy két játékoson múlik az egész. Vannak kisebb problémáink, de remélhetőleg teljes kerettel tudunk nekivágni a találkozónak. 

"Az újonc sikerével induljon a szezon"

A mérkőzés esélyeit Sitku Ernő, a B-csoportos Nyíregyháza Blue Sharks ügyvezetője, a Honvéd, a Paks, a Szolnok, a Debrecen és az NYKK négyszeres magyar bajnok, 149-szeres magyar válogatott centere elemezte:

– Nehéz bármit jósolni, hiszen nem tudjuk, hogy az új légiósok miképp válnak be csapataikba. Ami viszont várható, hogy a DEAC feljutóként lelkesen fogja kezdeni a mérkőzés. Lehet, hogy a találkozó nem hoz olyan kiforrott játékot, de mindenképpen élvezetes lesz abból a szempontból, hogy a kilátogatók jó iramú meccset fognak látni. A Szeged jól szerepelt az utóbbi szezonokban, de a győzelmet az újoncnak adom. A hazai pálya talán jelenthet annyit, hogy beleviszi őket a sikerbe. 

 

Forrás: bb1.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex