Josh marad nálunk!

Josh Fortune szerződését véglegesítette a Szedeák.

Josh Fortune

Mint ismert, az elmúlt napokban két külföldi játékost is tesztelt a Naturtex-SZTE-Szedeák együttese: a 23 éves újonc, Josh Fortune, valamint a ZTE-től elküldött Braxton Reeves szerepelt próbajátékon. A szegediek nyáron kinevezett vezetőedzője, Andjelko Mandics a BB1.hu-nak beszélt a próbajátékosok sorsáról. 

- A két próbázó közül Josh Fortune-ra esett a választásunk, véget ért a próbajátéka, és úgy döntöttünk, hogy őt igazoljuk le, nem Reeves-et - jelezte Andjelko Mandic. - A tesztelés alatt nem nyújtott extrát, de úgy érezzük, hogy van benne potenciál, és ő, valamint a csapat is fejlődni fog. Nagy reményeink vannak vele kapcsolatban, többet láttunk Fortune játékában, mint Reeves-ében.

 

Forrás: bb1.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex