Modern metál stílusban írtak himnuszt a Szedeáknak

Modern metál stílusban, Tari Balázs basszbariton hangjával és Narancsik László szövegével jött létre a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapatának himnusza, amelyet néhány hete már rendszeresen lejátszanak a bajnokik előtt. Az alkotók szerint sikerült megtalálni az arany középutat.

A hűséges szurkolóknak már feltűnhetett, hogy pár hete egy különleges dal szól a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapatának meccsei előtt az újszegedi sportcsarnokban: saját himnusszal gazdagodott az együttes.


– Négy éve Háló Pali barátom keresett meg az ötlettel, hogy csináljunk egy indulót a PICK kézilabdacsapatának. Annak a szövegét én írtam, Paliék hangszerelték, és Stone énekelte fel – kezdte a sporthoz kötődő kapcsolatának bemutatását a szövegíró Narancsik László.

 

Ezúttal is Háló Pál, a PICK és a Szedeák szurkolója, a Storyville Jazz Bandzenekarvezetője volt az ötletgazda, Narancsik pedig megírta a himnuszt. Az előadó a négy éve alakult, modern metál stílusú szegedi Handout énekese, Tari Balázs, mellette a gitáros Busa Balázs és Vén Gábor vállalt szerepet a hangszerelésben.

– Balázs basszbariton hangja tökéletes ehhez a dalhoz, a visszajelzések is ezt erősítik. Egyébként sportbarátság a miénk, oda járok edzeni, ahol Balázs masszőr, így ismerkedtünk meg – mesélte Narancsik.

 


– Meglepett a felkérés, de megtisztelőnek tartottam – fogalmazott Tari. – Nehéz volt átprogramozni az agyunkat, mert végül is ez egy induló, amiben nem lehet nagyon variálni, matekozni. A modern metált nem tagadtuk meg, de sikerült megtalálnunk az arany középutat, egyszerű és nagyszerű lett a végeredmény. Van benne pár szedeákos skandálás, így a közönség is kiveheti a részét.

– Olyat akartunk alkotni, amely magával ragadó, megborzongatja az embereket, a szöveg pedig egyszerű, elsajátítható. Már hallottam meccsen is, ott azért másképp szól, mint a stúdióban, sajnos az újszegedi sportcsarnok hangosítása nem az igazi – tette hozzá Narancsik.

A Szedeák hivatalos himnuszát meghallgathatják itt. Rákérdeztünk, és nem titok, a klub vezetői és a zenekar tervezi, hogy az egyik bajnoki szünetében élőben is előadják az alkotást.

 
Forrás: delmagyar.hu
 

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex