Rajtolunk! Diákok figyelem! / Attention students!

Október 7-én hazai pályán megkezdjük a 2016/2017-es bajnoki szezonban a szereplésünket, 18 órakor a Körmend együttesét fogadjuk az Újszegedi Sportcsarnokban! A mérkőzés nem csak azért lesz rendhagyó, mert ez a szezonnyitó összecsapás, hanem mert DIÁKOK SZÁMÁRA INGYENES (érvényes diákigazolvány felmutatása ellenében)!

EGYETEMISTÁK FIGYELEM!
Karok közötti versenyt hirdetünk! Az a kar, amelyről a legtöbb szurkoló érkezik 50 db jegyet kap a következő hazai mérkőzésünkre!
(2016. Október 30. Naturtex-SZTE-Szedeák – Falco KC Szombathely 12 óra, Újszegedi Sportcsarnok)

Tehát mit kell tenned, ha egyetemista vagy:

  • Gyere az Újszegedi Sportcsarnokba, ahol érvényes diákigazolvány felmutatása ellenében ingyenesen tekintheted meg a meccset.
  • A belépéskor a kijelölt helyen mondd be, hogy melyik karon tanulsz.
  • És legyél Te a leghangosabb szurkoló! Zúgjon az a „HAJRÁ SZEDEÁK!”

 

Ha ránk hallgatsz hozod a haverokat is. Lássuk, melyik karon vannak a legnagyobb szurkolók!

Találkozunk október 7-én 18 órakor az Újszegedi Sportcsarnokban!

HAJRÁ SZEDEÁK!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear Students!

Naturtex-SZTE-Szedeák is the professional men’s basketball team of Szeged. The first game is on the 7th October 2016 at 6 p.m. at Újszegedi Sportcsarnok (Temesvári krt. 33) For students with a valid studentcard it’s FREE!

You can support your own faculty! We arrange a competition between the faculties of the University of Szeged on this game! The winner faculty gets 50 free tickets to the team’s next home game (October 30, 2016 Naturtex-SZTE-Szedeák – Falco KC Szombathely 12 a.m., Újszegedi Sportcsarnok)

What you have to do:

  • Come and watch the game for free
  • When you enter, say your faculty to our colleague
  • And be the loudest fan! „Hajrá Szedeák!”

Bring your freinds too and let’s see, which faculty is the most sport-addict!

See you on the game!

 

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex