Mike: "szeretnénk megköszönni a szurkolóknak a buzdítást"

Mike Janót kérdeztük a MAFC elleni mérkőzés után! Fiatal játékosunk élve a lehetőséggel, jó játékot mutatva 15 pontig jutott a fővárosban! 


"Az első félidőben jól tartottuk magunkat, vezettünk is pár ponttal, viszont talán a kis rotációs lehetőség miatt elfáradtunk, a második félidőre lelassult a támadójátékunk és pár 1-2 perces negatív szériával túl nagy hátrányt szedtünk össze, amit már nem tudtunk visszahozni a meccs végére.
Az első félidőben jól ment a dobás, viszont egy meccs két félideig tart és a játék többi elemében sajnos sok hibám volt, egy irányító nem engedhet meg magának ennyi eladott labdát, így nem lehetek elégedett a teljesítményemmel. Szerintem a csapat mindent beleadott, senkiben nem maradt felesleges energia, sajnos a fáradtság és a kevés bevethető játékos több hibát eredményezett ahhoz, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést. 
Viszont ezúton is szeretnénk megköszönni a szurkolóknak a buzdítást, szép számmal kísértek el minket Budapestre, illetve egész évben a csapat mögött álltak!"
Bravó Dzsoni! 

 

Írta 

Gönczi Petra

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex