Ivan, a példakép

Ivan Lilov meglepte a szegedi Alsóvárosi iskola gyerekcsapatát, közülük is leginkább Bagdi Timót Áront, aki farsangkor a Szedeák kosárlabdázójának öltözött be. A másodikos kisfiú lapunk szervezésében találkozhatott nagy kedvencével.

Torta, cukorka, egy NBA-játékos vagy egy Szedeák-kosaras. Ezek a tippek érkeztek a Szegedi Alsóvárosi Általános Iskola diákjaitól, amikor Kónyáné Kapitány Gabriella testnevelő közölte velük, a pénteki kosárlabdaedzésen meglepetés vár rájuk. A legutolsó vált valóra.

Lapunkban már megírtuk Bagdi Timót Áron történetét: a másodikos kisfiúnak akkora kedvence a Naturtex-SZTE- Szedeákban játszó Ivan Lilov, hogy farsangkor a bolgár válogatott játékosnak öltözött be. A tegnapi tréningre is a farsangra készített mezben érkezett, majd alaposan meglepődött, amikor kedvence belépett a tornaterembe.
  

Timót először alig mert megszólalni, de hamar feloldódott, és mutatott is néhány trükköt Ivannak – közben edzője, Sági Ákos látta el tanácsokkal. A többi kisgyerek is élvezte, hogy egy profi sportoló jött közéjük – legalább harmincan voltak, fiúk és lányok vegyesen –, és autogramot is kapott mindenki.

A gyerekek egyébként a szegedi klub kötelékébe tartoznak, a Szedeák Alsóváros nevű iskolacsapat tagjai. A legtöbben negyedikesek, Timót közöttük szerepel másodikosként. A kisfiú ajándékot is kapott Lilovtól: azt a mezt, amelyben pályára lépett a legutóbbi All Star-gálán.

A Szedeák szintén készült a srácoknak: Méhes Gábor alelnök családostul meghívott mindenkit a Paks elleni, jövő szombati hazai bajnokira, így biztos, hogy népes gyerekcsapat biztatja majd a Naturtexet az újszegedi sportcsarnokban.
  
Idegenben a Szedeák

Idegenben folytatja a férfi kosárlabda NB I A csoportját a Naturtex- SZTE-Szedeák, amely ma 18 órától Sopronban lép pályára. A találkozó két Szedeák- játékos számára különleges lesz: az Alba Fehérvártól kölcsönbe érkező Filipovics Márkó egy hete edz Szegeden, a bajnokságban most először léphet majd pályára új együttesében. Bán Tibor pedig éppen a soproniaktól jött december végén, ahol nem kapott elég lehetőséget, a Szedeáknál viszont fontos ember a rotációban.
 
Forrás: demagyar.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex