Ivan Lilov: "Mi megtettük, amit az edző kért, nyertünk is!"

Sűrű, mozgalmas héten vannak túl a fiúk, hiszen az edzések mellett hétközben a Szegedi Dóm Látogatóközpontban vendégeskedtek, míg szombaton ismét hazai pályán játszottak egy kőkemény mérkőzést, ezúttal a Sopron együttese ellen.

Ivan Lilov-ot kérdeztük ezúttal, csapatunk bolgár játékosát, aki most volt először a Látogatóközpontban, és a csapat győztes kosarát is ő szerezte.

"Csodálatos volt ott lenni, a Dómban! Sokat megtudtunk a nevezetesség történelméről és a toronyból még Romániába és Szerbiába is át lehet látni! Egy igazán jó csapatépítő program volt!"


A Sopron elleni összecsapásról is kérdeztük Ivan-t.

"Remek meccs volt! Ráadásul győzni is tudtunk, és jól kosárlabdáztunk! Mielőtt pályára léptünk az edző azt mondta, csak azt akarja, hogy kosárlabdázzunk jól, semmi mást. Mi megtettük, amit az edző kért, nyertünk is! Nagyon kemény volt, rengeteg energiát fektettünk bele, koncentráltunk, ez volt a kulcsa a győzelemnek. Éreztem az utolsó dobásom súlyát, nagyon örültem, mikor átvettük a vezetést, de tudtam, hogy még 3 másodpercig jól kell védekeznünk, hogy megnyerjük a meccset!"


Következő mérkőzésünk hazai pályán játszuk ismét, a Jászberény csapatát fogadjuk november 20-án vasárnap 18 órakor az Újszegedi Sportcsarnokban!

"Komolyan nem tudok semmit a Jászberényről, de az biztos, hogy a szívünket kitesszük a pályára, és mindent megteszünk a győzelemért! A szurkolóknak pedig köszönjük az eddigi támogatást, buzdítást, és szeretnénk meghívni Titeket a vasárnapi meccsünkre is!"

Találkozzunk tehát vasárnap ismét a lelátón! HAJRÁ SZEDEÁK! HAJRÁ SZEGED!

 

Írta: Gönczi Petra

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex