Juhos Levente: "Ha már idáig eljutottunk, szeretnénk érmet nyerni!"

Juhos azt mondja, ha már eljutottak idáig, szeretnének érmet nyerni.

Nem jó meccsen, de nagy csatában verte 81-74-re a magyar kupa negyeddöntőjében a Naturtex-SZTE-Szedeák a Pécset. A szegediek számára ez hatalmas siker, hiszen 1999 után jutottak újra a négy közé.

– Kemény mérkőzést játszottunk – nyilatkozta Juhos Levente, aki 36 perc alatt öt pontot szerzett. – Sok eladott labdánk volt az elején, de Nikola rendet tett a fejekben az öltözőben. A második félidőben jól védekeztünk, ezért nyertünk – elemzett.

A szegedieket egy maréknyi tábor biztatta a lelátón, a végén a „Szép volt, fiúk, Szép volt, fiúk!” kiáltásoktól volt hangos a győri csarnok.

– Köszönjük a szurkolóknak, hogy egy csütörtök kora délutáni meccsre is eljöttek velünk Győrbe. Hatalmas eredmény ez nekünk, de folytatjuk tovább, ha már eljutottunk idáig, szeretnénk érmet nyerni – tette hozzá Juhos.

Wirth Ádám csupán három percet kapott a meccsen, ám már ez is kisebb csoda, a szerdai edzésen ugyanis megsérült a bokája, ami nem jött helyre a kezdésig.

– Nem vagyok túl jó állapotban, de amit tudok, így is megteszek a csapatért. Igyekeztem ma is tehermentesíteni a többieket – mondta már a lefújás után Wirth, akinek édesapja, a korábban szintén az élvonalban szereplő Wirth István a helyszínen szurkolt. – Nagyon boldogok vagyunk, hogy a négy közé jutottunk. Keményítettünk a védekezésen a szünet után, ez volt a kulcs. Csak az utolsó harminc másodpercben hittem el, hogy sikerült, addig szoros volt a meccs.

 

Forrás: bb1.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex