Juhos Levi nem tud lábra állni, hétfőre lehet pontos diagnózis

Korábban megírtuk, hogy az eredeti tervekhez képest két helyen is változott a szombati All-Star Gála keleti kerete: sérülés miatt a Naturtex-SZTE Szedeák játékosa, Juhos Levente és a jászberényi Devante Wallace sem lép pályára a Tüskecsarnokban. A Bb1 megkereste a szegedi kosarast, aki bővebben is beszélt a sérüléséről.

Juhos Levente

– A csütörtök délutáni edzésen egy teljesen normális szituációnál aláfordult a bokám. Akkor egyáltalán nem éreztem komolynak, a péntek délelőtti tréningen azonban még ráterheltem kicsit, aminek az lett az eredménye, hogy bedagadt és lábra sem tudok állni. Hétfőre remélhetőleg meglesz a vizsgálatok eredménye és kiderül, mi a baj. Bízom benne, hogy nem komoly a sérülés, de most azért elég kellemetlen. Sajnos nem a legjobb időpontban jött ez, jó lett volna játszani szombaton a gálán. Felajánlották a szervezők, hogy akár csak annyi is elég, hogy átöltözök, de a jelenlegi állapotomban esélytelennek látom, hogy kocsiba üljek. Most a pihenés az első, remélhetőleg a jövő szombati bajnokira százszázalékos leszek - mondta honlapunknak Juhos.

 

Forrás:bb1.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex