Kiss Zsolt "Kolti" az edző

delmagyar.hu a Szedeák egykori kiváló játékosával, kapitányával, Kiss Zsolttal beszélgetett. A "Kolti" becenévre hallgató közönségkedvenc jelenleg az utánpótlásban dolgozik.

Kiss Zsolt, KOLTI

Furcsa volt ez az idény, hiszen Kiss Zsolt minden meccsen ott volt az újszegedi sportcsarnokban, csak nem játékosként, hanem szurkolóként.

– Pedig minden hazai bajnoki előtt izgultam – kezdte a beszélgetést a Szedeák férfi kosárlabdacsapatának egykori kapitánya –, ez az érzés megmaradt játékos-pályafutásomból. Nagyon szép és sikeres idényt produkált a Naturtex, a Magyar Kupa-bronz nagy bravúr volt, és ha csak kicsit szerencsésebb a csapat, akkor bejut a nyolc közé. Furcsa volt kívülről nézni a meccseket, de a fiúk jól játszottak, így nagyon élveztem ezeket.

Amíg aktív játékos volt, igazi példaképnek számított a fiataloknak. Szerencsére a szegedi klub is fontosnak tartotta, hogy megtartsa, jelenleg utánpótlásvonalon dolgozik.

– Az U18-as korosztálynál Simándy Árpád mellett edzősködöm, tanulom a szakmát, kollégám már régóta dolgozik a fiatalokkal, így van mit ellesnem tőle. Az U16-os B csapat mestere is voltam, a régiós bajnokságban szerepeltünk, itt a második szakaszban már szép győzelmeket arattunk, hétszer nyertünk, és csak egyszer kaptunk ki.

Az egykori kapitány a legtöbb hazai Szedeák-meccset a családjával izgulta végig a lelátón.

– Marci fiam már négyéves – zárta a beszélgetést Kiss Zsolt –, imád meccsre járni, volt olyan, hogy a 18 órai meccsre már fél háromkor el akart indulni, azt mondta, hogy nézzük meg a juniormeccset is.

 

Forrás: bb1.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex