Köszönjük szurkolóinknak!

KEDVES SZURKOLÓINK!
Sajnos úgy alakult, hogy a szezon nekünk véget ért, 9. helyen zártuk ezt az évet. De mégis milyen nagyszerű szezon volt!
Nagyon sokat jelentett nekünk, hogy ti mindig mellettünk álltatok, rengeteg holtponton segítettek át minket, és minden mérkőzésen együtt nyertünk, együtt vesztettünk!
KÖSZÖNJÜK TEHÁT MINDEN TÁMOGATÓNKNAK, SZPONZORNAK, SZURKOLÓNAK, AKIK VELÜNK VOLTAK EBBEN A SZEZONBAN!
Találkozunk jövőre is! 
HAJRÁ SZEGED! HAJRÁ SZEDEÁK!

Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapat's portrait.

(Fotó: Kocsis Alíz)

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex