Kovács Ádám Szegeden folytatja

A magyar játékosok szerződésének meghosszabbítása után a héten az is eldőlt, hogy a Naturtex-SZTE-Szedeák első nyári igazolása a MAFC-tól érkező Kovács Ádám lesz.

Kovács Ádám

A 24 éves bedobó a 2016-2017-es idény alapszakasza során átlagban 24 percet töltött a pályán, 9.1 pontja mellett 3.5 lepattanót szerzett.

- Komoly előrelépés számomra a szegedi szerződés! Juhos Leventével az Albában, Wirth Ádámmal pedig a korosztályos válogatottakban játszottunk együtt, velük is beszélgettem az elmúlt napokban, és mind a klubról, mind a közösségről kizárólag pozitív dolgokat hallottam. Tudom, hogy sokat kell még fejlődnöm, és úgy gondolom, a Szedeák ebből a szempontból is tökéletes választás. Augusztus még messze van, de már most nagyon várom a felkészülés kezdetét - mondta a 200 cm magas kosaras, aki egy plusz egyéves szerződést írt alá a Tisza-partiakkal.

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex