Mai ellenfél a Szolnoki Olaj!

A férfi kosárlabda magyar kupa elődöntőjében a legértékesebb magyar csapat vár a szegediekre. A meccset a helyszínről tudósítja a delmagyar.hu!

 

Naturtex-SZTE-Szedeák-Szolnoki Olaj - (-, -, -, -)
Férfi kosárlabda magyar kupa, nyolcas döntő, elődöntő. Győr.

A Zsíros Tibor férfi kosárlabda magyar kupa menetrendje,
negyeddöntők:

Naturtex-SZTE-Szedeák–Pécs 81–74 (18–21, 15–16, 19–11, 29–26)
Szolnok–Kaposvár 93–79 (23–18, 21–17, 21–26, 13–17, 15–1) – hosszabbítás után
Zalaegerszeg–Alba Fehérvár 73–98 (23–22, 10–22, 23–31, 17–23)
Falco–Körmend 66–83 (8–17, 16–21, 21–19, 21–26)

Elődöntők, péntek,
16.30:
 Szedeák–Szolnok
19: Alba Fehérvár–Körmend
Szombat, 
17.30:
 bronzmérkőzés
20: döntő

15.02: megérkezett az Audi Arénába a Szedeák, egyszerre indult a csapat a szállodából az ellenfél Szolnokkal. Itt jelenleg Hepp-kupa-meccset rendeznek, a második számú magyar kupasorozatban a Vasas Akadémia és az OSE Lions játszik az elődöntőben, Az oroszlányiaknál ott van a keretben az egykori szedeákos Varga Dániel, akit a Vásárhelyi Kosársuliból igazoltak le.

13.05: ahogy Marko Boltics mondta a Szolnok elleni meccsről: "Miért is ne!?"
 

12.45: megebédelt a csapat, amely egy csendespihenő után, 14.45-kor indul majd el a csarnokba. A Szolnok elleni meccs 16.30-kor kezdődik. Érdekesség, hogy mivel minden együttes ugyanabban a szállodában van elszállásolva, a szegediek tegnap együtt vacsoráztak, ma pedig együtt ebédeltek a rivális Olajjal.

11.27: Bán Tibor combhajlítóizma megsérült a Pécs elleni meccs hajrájában. A szegedi játékos ma délelőtt segítséget kapott, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának világszínvonalú rehabilitációs részlegén kezelték. Ennek ellenére kicsi az esélye, hogy játszik az elődöntőben, ám a bemelegítést biztosan elkezdi a társakkal.

10.24: jó reggelt kívánunk mindenkinek! A csapatnak két órája volt ébresztője, azóta a reggelin is túl vannak, és videózással készülnek a Szolnok ellen. A tegnapi Szolnok-Kaposvár negyeddöntő felvételét hajnal kettőig elemezte Nikola Lazics, Milenko Topics és Simándi Árpád, szóval alaposan felkészültek a legértékesebb magyar csapat ellen.
 

 

Forrás: delmagyar.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex