Majsztorovics a centerünk!

Az elmúlt napok tárgyalásai során eldőlt, hogy a következő évadban a 33 éves Milan Majsztorovics lesz a Naturtex-SZTE-Szedeák centere. A 207 centi magas kosaras már játszott Magyarországon, a 2014-15-ös bajnokságban a Falco színeiben meccsenként 22 perc alatt 10.2 pontot és 5.9 lepattanót jegyzett.


A szerb center korábban Spanyolországban, Lengyelországban és Németországban is szerepelt, az Oldenburg együttesével bajnok volt a Bundesligában és az Euroligában is pályára lépett. A 4-es és 5-ös poszton is bevethető Milan Majsztorovics az előző szezont térdsérülés miatt kihagyta, és a sikeres rehabilitációt követően egyéves megállapodást kötött a szegediekkel.  

- Februárban edzettem egy hetet a Szedeákkal, és nagyon tetszett a játékrendszer, a csapatot körülvevő hangulat, valamint a klub szervezettsége is. Tudom, hogy az előző szezonban nagyon sok sérülés hátráltatta a szegedieket, de bízom abban, hogy a balszerencse most elkerül bennünket, és ha ez így lesz, az elvégzett munka jó eredményeket hozhat. Az elmúlt évet sajnos nekem is ki kellett hagynom, most természetesen mindent megteszek, hogy minél előbb visszanyerjem a régi formámat, és sikeres idényhez segítsem új csapatomat – mondta a Naturtex centere.

 

Forrás: Szedeák Facebook

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex