Nagy teher a Jászberényen...

Az egyik csapatra hatalmas teher nehezedik, a másik fél pedig felszabadultan léphet pályára a vasárnap esti Jászberény-Szeged találkozón. A vendégek szerdán a MAFC legyőzésével biztosították bennmaradásukat az élvonalban, míg a hazaiaknak mindhárom hátralévő meccsüket meg kell nyerniük, ha el akarják kerülni a play-outot, persze ez már nem csak rajtuk múlik…

Szrecsko Szekulovics, a Jászberény vezetőedzője: 

Csakis a győzelemben gondolkodunk, nincs más esélyünk, mindhárom hátralévő meccset meg kell nyernünk, ha el akarjuk kerülni a playoutot. Nehéz lesz, de hazai pályán nem lehet más célunk. A Szeged jó csapat, remek kerettel és szakmai stábbal, ráadásul biztos bennmaradóként már nyomás sincs rajtuk. Amikor nincs teher, akkor mindig jobb a játék. Mi egy kicsit fizikálisan és mentálisan is fáradtak vagyunk, nagyon nehéz úgy pályára lépni folyamatosan, hogy muszáj nyerni. Ha a védekezésünk rendben lesz, akkor győzhetünk a Szeged ellen, ebben bízunk mindannyian. Hiányzónk nem lesz, mindenki egészséges. 

Nikola Lazics, a Szeged vezetőedzője: 

Ugyanúgy kell folytatnunk a bajnokságot, mint ahogy az előző hetekben játszottunk, attól függetlenül, hogy a MAFC elleni győzelmünkkel matematikailag is bennmaradtunk. Van még három meccsünk, ezeken olyan játékosoknak szeretnék több lehetőséget adni, akik eddig kevesebb szóhoz jutottak, akár a sérülésük miatt is, mint Vágvölgyi Ákos, Révész Ádám vagy Mike János. Nyomás nélkül kosarazhatunk ezeken a meccseken, ettől függetlenül jó eredményt szeretnénk elérni. Kevesen mondták volna másfél-két hónappal ezelőtt, hogy ilyen simán biztosítjuk be a tagságunkat az A-csoportban, de azóta sokat javult a helyzetünk. Korábban rengeteg problémával küzdöttünk, ám szerencsére az utóbbi meccseken másképp játszottunk, végre összeállt a csapatunk. Olyan játékosok érkeztek hozzánk szezon közben, akik ugyan jó képességűek, de fizikálisan volt lemaradásuk, ennek behozásához pedig idő kellett. Most látszik, hogy bár nem értünk el nagy eredményt, de jobbak is lehettünk volna idén, ha nincs ennyi sérülés, betegség. Gratulálok a fiúknak, mert komolyan vették a feladatot, és szép eredményt produkáltak, ahhoz képest, hogy mennyi gonddal küszködtünk.

 

Forrás: bb1.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex