Nemzetközi színtéren fejlődhet Révész Ádám

A 3×3-as magyar U23-as válogatottban kapott helyet a Naturtex-SZTE-Szedeák centere, Révész Ádám, aki előtt telített program áll a nyári hónapokban is.

Révész Ádám

A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) által életre keltett, U23-as játékosok számára kiírt Nemzetek Ligája nevű sorozatban részt vesz Magyarország válogatottja is. A sportág 3×3-as szakágának szabályai szerint lebonyolított tornán szereplő magyar csapatban szerepet kapott a Naturtex-SZTE-Szedeák centere, Révész Ádám is.

“Nem számítottam rá, de örültem neki. Egy sportoló számára a legnagyobb elismerést jelenti az, ha képviselheti az országát. Tetszik is a játék, nem ugyanaz mint az öt az öt ellen, de sokat lehet fejlődni. Csak a pozitívumot lehet látni benne” – fogalmazott portálunknak Révész Ádám.

A Nemzetek Ligája első fordulója Csehországban zajlott: az ottani küzdelmek során a felnőtt tornán – többek között a francia élvonalbeli játékosokra alapozó francia csapatot is legyőzve – megnyerték a csoportjukat, ám az utolsó csoportmeccsen bokasérülést szenvedett a szegedi kosaras, így nem tudott segíteni a hétvégén a Nemzetek Ligája sorozat találkozóin, ahol már csere nélkül kellett lejátszania a meccseit a magyar csapatnak.

“Ami a fejlődés részét illeti: támadni talán könnyebb, hiszen kevesebben vannak a pályán, de védekezni viszont nehezebb. Nincs besegítés, itt egy az egyben kell védekezni, erre nekem szükségem is van, hogy a játék ezen elemében fejlődjek. Ráadásul mindez meccsszituációban történik” – fogalmazott Révész Ádám, aki hozzátette, a társak kihozták a maximumot a szolnoki, második és harmadik fordulóban, ahol mindkét alkalommal második helyen végzett a magyar csapat.

Ezzel azonban nincs vége a tornának: kedden újra az edzőtábor következik, majd hétvégén újabb meccsek, ez pedig egész júniusban így fog zajlani, így kevés pihenő jut a fiatal szegedi centernek.

“Nem bánom, hogy így alakult, itthon is lenne minden nap edzésünk, örülök, hogy éles szituációban tudok kosarazni” – zárta Révész Ádám.

 

Forrás: szegedma.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex