Szintet lépne a Naturtex

Nikola Lazics. Fotó: DM
A férfi kosárlabdázók NB I A csoportjában három részből áll a bajnokság: az alap- és a középszakaszból, valamint a rájátszásból. Bár az első etapból még három mérkőzése hátra van a Naturtex-SZTE- Szedeáknak, mivel Nikola Lazics csapata már biztosította helyét a középszakasz középházában, fél szemmel már a 6–10. helyért zajló meccsekre is odafigyelhet. Főleg úgy, hogy az eddigi eredményeket viszik tovább. – A Jászberény elleni győzelem után kaptak pár szabadnapot a játékosok, csak kedden kezdtük újra az edzéseket. Kellett a feltöltődés, én is voltam otthon Újvidéken. A helyzetünk továbbra sem egyszerű: Andrija Csirics combja még nincs teljesen rendben, és Darko Balaban is beteg, a manduláját fájlalja. Mike János és Molnár Bence sem egészséges, Meleg Károlynak és Varga Zalánnak pedig a bokája fáj. Ha ehhez hozzávesszük a hosszabb ideje hiányzó Wirth Ádámot és Csorvási Leventét, elmondhatjuk, hogy a keret nagyobbik fele nem száz százalékos. Éppen ezért jött jól nekünk a magyar kupa miatti szünet, hiszen csak jövő szombaton játszunk legközelebb – mondta a tréner. A Szedeák február 28-án Zalaegerszegen, március 4-én, szerdán pedig Körmenden lép pályára, míg az alapszakaszt hazai környezetben, a Pécs ellen zárja március 7-én, szombaton. A középházban majd a 6., 7. és 8. csapat harcolja ki a rájátszásba kerülést, a 9. és 10. számára pedig befejeződik a szezon. Mivel a Pécs és várhatóan a Körmend is ebben a szakaszban kap helyet, a hátra lévő meccsek a folytatás szempontjából is duplán fontosak lesznek. – Ezen a héten még csak frissítjük a keretet, igyekszünk mindenkit a legjobb állapotba hozni. Szerencsére Vágvölgyi Ákos egyre jobb állapotban van, így vele bővült a rotáció. A jövő héttől már remélem, hogy teljes kerettel edzhetünk. A szezon előtt kitűzött célunkat, a biztos bennmaradást már teljesítettük, de ez nem azt jelenti, hogy visszavennénk. Szeretnénk tovább javítani a játékunkat, szintet lépni ebben, és minél több győzelmet aratni. Hogy ez elég lesz-e a rájátszáshoz, azt majd meglátjuk. Gyakorlatilag nincs több könnyű meccsünk, mert a még ránk váró tizenegy összecsapás során tízszer közvetlen riválissal találkozunk. A kivétel az utolsó előtti helyen álló Zalaegerszeg, de ott pedig idegenben leszünk, ami szintén szép feladat. Ami viszont előny, hogy nincs rajtunk nyomás, így nyugodtan készülhetünk – tette hozzá Nikola Lazics, aki a televízióban és a tervek szerint élőben is követi majd a budapesti magyar kupa nyolcas döntőjét, ahol az összes középházbeli rivális pályára lép. forrás: GYÚRÓS ISTVÁN - DÉLMAGYARORSZÁG NAPILAP

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex