Moravcsik Áron: "Apró részletekben rejlik a siker titka"

Csapatunk egyik fiatal, új játékosáról, Moravcsik Áronról eddig keveset hallhattunk, ezért picit utánajártunk, mit is kell tudni róla így a szezon elején. 
Először arról faggattuk Áront, hogy kezdődött kosaras pályafutása, hol játszott eddig, milyen út vezetett a Szedeák-hoz.

Bár Bonyhádon születtem, gyakorlatilag az életem egészét eddig Budapesten töltöttem. Oda kötött a családom, valamint a tanulmányaim is, utolsó egyetemi évemet még most is taposom. Emiatt a kosárlabdázói pályafutásom is a fővároshoz köthető. A MAFC-nál kezdtem komolyabban megismerkedni a kosárlabdával Molnár Tamás irányítása alatt, akit aztán később követtem a következő klubomhoz is. Általa sajátítottam el a sportág alapjait, ő szerettette meg velem ezt a sportot. Ezután kerültem az Elite Basket-hez, ahol nagyon fiatalon juthattam pályára mind az U20-as, mind az NB1/b-s bajnokságban, amit ezúton is köszönök, nagyban hozzájárult a fejlődésemhez és ahhoz, hogy tagja lehessek az utánpótlás válogatottaknak. Az elmúlt néhány szezont pedig - egy 1 éves Vasas-os kitérőt kivéve - a TF-Budapest csapatánál töltöttem, ahol Mehmedovic Merim segítségével ugyan másodosztályú szinten, de beleszagolhattunk abba, hogy miként is készül egy A-csoportos csapat hétről-hétre az adott ellenfeléből. Innen kerültem végül Szegedre, ahol lehetőség nyílt egy kéthetes próbajátékra. Szerencsére tudtam élni vele, és a szakmai stáb is úgy találta, hogy megfeleltem és maradhatok a szezonra.

És hogy érzed magad Szegeden, mi a véleményed a Szedeák-ról?

Nagyon jól érzem magam mind Szegeden, mind a klubnál. Egy remek emberekből álló közösségbe kerültem, mindenki nagyon segítőkész és támogató, beleértve a színfalak mögött dolgozó tagjait is az egyesületnek.
Az edzéseket egy nagyon nagy tudású szakmai stáb vezeti, mindenre odafigyelnek és kitérnek, hiszen az apró részletekben rejlik a siker titka, ezek fognak előrevinni minket.

Meccsszituációban is megmutattad már magad, sőt a kiskunfélegyházi tornán Branko sérülése miatt kezdő irányítóként kellett helytállnod. Milyen érzés volt? Mi a véleményed a csapat és a saját teljesítményedről?

Branko a liga egyik legjobb játékosa, rendkívül fontos tagja, egyik vezére a csapatunknak, akit gyakorlatilag lehetetlen helyettesíteni. De azért igyekeztem úgy teljesíteni, hogy a lehető legkevésbé legyen érezhető a hiánya, próbáltam maximumot nyújtani. Én örülök a sikernek, annak ellenére is, hogy a kiskunfélegyházi torna elsősorban csak a felkészülést szolgálta. Jó csapatok ellen játszottunk, és a meccsek egyes periódusai már hasonlítottak arra, ahogyan szeretnénk játszani. Most azon dolgozunk, hogy ez a lendület egy egész meccs erejéig kitartson.

Csapatunk tehát jól szerepel a felkészülési időszakban, ugyanis az I. Félegyházi Pékség Kosárlabda Kupán I. helyezett lett, majd pár napra rá győzelmet aratott a horvátországi Eszéken is, illetve az elmúlt hétvégén Kaposváron az V. Orosz László Emléktornán II. helyezést szerzett.

Gratulálunk a csapat eddigi szép teljesítményéhez, illetve Áron egyéni teljesítményéhez is. Csak így tovább! HAJRÁ SZEDEÁK!!!

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex