Simple All-Star Gála

Negyed kilenckor kezdődött a Simple All-Star Gála, melyen a Kelet és Nyugat válogatottja csapott össze. A két csapat kezdőötöse a közönség szavazatai alapján állt össze, míg a keretben lévő többi játékost az edzők választották ki. Nyugaton a két vasi első ember, Kálmán László és Teo Cizmic, Keleten pedig Schmidt Béla és Pór Péter ültek a kispadon.

Lóránt duplája nyitotta a mérkőzést, majd az Alba centerének kosarára Keller pontjai érkeztek, zsákolását nagy ovációval fogadta a szép számmal megtelt Syma-csarnok közönsége. A másik szolnoki kiválóság, Vojvoda is bemutatkozott egy triplával, amire a Zalaegerszegen is biztos pontnak számító Kerpel-Fronius válaszolt. Egészen eddig tartott előrébb a keleti csapat, mert újabb két triplát rámolt be a Nyugat. Potyogtak a triplák a sorcserék után is, fej-fej mellett haladt a két együttes. Hiába zsákolt Wright, Alexander és Natyazko révén hajrázott a keleti csapat. A padról beszálló Spurlock is látványos kosarakat szerzett, de két pont a keletieknél maradt (38-36).

A nyíregyházi Miller középtávolijával, majd Eilingsfeld zsákolásaival lépett meg még jobban Schmidt Béla és Pór Péter csapata. Már tíz ponttal is vezettek, de Dickerson próbálta tartani a lépést. Az ASE két amerikaija, Robinson és Barnies is pontosan tüzelt távolról. Nem hagyta ezt természetesen annyiban a Nyugat, vasi akciókkal zárkózott. Dickerson újra, majd Channels is feltűnt egy jó kosárral. Végül 68-60 után Popadics dobott gyorsan két kosarat, majd Wright zsákolása következett. A slusszpoén Lóránté volt, aki egy hárompontossal átvette csapata számára a vezetést a félidőben (68-69).

A félidőben dobóversenyt rendeztek, melyet a Team Hosszú nyert meg, második a Team Sitku, harmadik pedig a Team Boros lett.

Rögtön a második félidő elején megfordította az állást a Kelet. Armelin előbb zsákolt egyet, majd a ziccerét is bedobta. Ezután a soproni Tóth Gergely tett hozzá a Nyugat játékához. Natyazko a már tőle megszokott pontossággal egy triplával megfordította az állást, de Spurlock sem hibázott távolról. Beindult ezután ismét a triplagyártás. A bajnokikon eddig viszonylag csendesebb Robinson nem tudott hibázni, akinek a triplája jelentette a Kelet 101. pontját. A túloldalon pedig Popadics lépett elő főszereplővé. Az utolsó megmozdulás Dramicsaniné volt, aki szintén bemutatta, hogy tud pontosan célozni távolról (106-103).

A záró etap Wright gyors közelijeivel és zsákolásaival indult, aminek köszönhetően fordított a Nyugat. Jól szállt be a játékba Alexander, aki gyors öt ponttal egyenlített. 113-113-nál Spurlockék mozdultak el a döntetlen állásról. Itt már némi védekezést is fel lehetett fedezni a csapatok játékában, valamint egyre több dobás is célt tévesztett. Úgy nézett ki, hogy a Nyugat behúzza a mérkőzést, de az ukrán óriás, Natyazko ismét kíméletlenül bevágott egy trojkát, majd duplájával 124-124-re módosította az eredményt. Váradi távolijával ismét a Kálmán László vezette csapat tartott előrébb. Robinson innen még szépített, ám Spurlock kosarát követően úgy nézett ki, hogy megnyeri a mérkőzést a Nyugat. Volt azonban még egy támadásra ideje a Keletnek, és Caffey passzából csapattársa, Dramicsanin egyenlített távolról (129-129). Ezzel a tavalyi évhez hasonlóan ismét döntetlent hozott a gálamérkőzés.

A mérkőzés MVP-je, vagyis a legértékesebb játékosnak járó címet az Alba centere, Lóránt Péter kapta meg, aki 15/9-es pontmutatóval, 14 lepattanóval, valamint 7 gólpasszal zárt.

A zsákolóversenyt szintén egy fehérvári nyerte meg Tristan Spurlock személyében. Ő az ex-szolnoki Csaba Györgyöt és a zalaegerszegi Kis Rault előzte meg.

Kelet-Nyugat All-Star Gála
Simple All-Star Kelet - Simple All-Star Nyugat 129-129 (38-36, 30-33, 38-34, 23-26)

Budapest, SYMA Rendezvényközpont, All-Star Gála.

Kelet: CAFFEY 9/3, Vojvoda 6/6, Barnies 7/3, Eilingsfeld 6, Keller 10. Csere: Alexander 15/9, Armelin 9/3, ROBINSON 23/15, Misek 2, DRAMICSANIN 14/12, Miller 11/3, NATYAZKO 17/9.

Nyugat: Perry 2, Channels 7/3, Kerpel-Fronius 11/3, Hallik 2, LÓRÁNT 15/9. Csere: Váradi 3/3, Benke 2, SPURLOCK 23/3, POPADICS 25/15, WRIGHT 24, Tóth G. 6, Dickerson 9/3.

 

 

 
Forrás: bb1.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex