Megyünk tovább!

Gyenge játékkal kapott ki hazai pályán a Pécs ellen a Naturtex- SZTE-Szedeák. A férfi kosárlabda NB I A csoportjában szereplő együttesnél a jelszó ugyanaz, mint egy siker után: ,,Megyünk tovább!".

Vasárnap érte az első kellemetlen meglepetés a Naturtex- SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapatát a bajnokságban: a Pécs ellen az újszegedi sportcsarnokban kaptak ki 93–78-ra. Bár az szakmai körökben régóta ismert, hogy Csirke Ferenc remek edző, így a pécsiek ellen mindenkinek nehéz dolga van, itthon mégiscsak győzelemre készültek Kiss Zsolték, amelytől azonban messze volt a második negyedben pocsékul játszó szegedi csapat.

 

– Azt a játékrészt nagyon elszúrtuk, olyan helyzeteket hagytunk a pécsieknek, amelyeket könyörtelenül kihasználtak. Csalódott vagyok, mert csak fellángolásaink voltak – fogalmazott a csapatkapitány.


Nikola Lazics vezetőedző egyik legjellemzőbb mondása a „Megyünk tovább!", a mester ezt győzelmek és vereségek után is hozzáteszi értékeléséhez. Most is ez a feladat: holnap 18 órától már a bajnoki címvédő Szolnok ellen játszanak.


– Aki nézte az Olaj Európa- kupa-meccsét a Besiktas ellen, az látta, hogy milyen kiváló csapatról van szó. Nem kérdés, hogy a legjobb hazai gárdához látogatunk – mondta Kiss Zsolt.

Chip Armelin

Forrás: delmagyar.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex