Fővárosi rangadó

Nagy tétje van a MAFC-Szeged alsóházi derbinek. A hazaiak győzelmük esetén beérhetik, vagy akár meg is előzhetik riválisukat a tabellán, míg a vendégek egy sikerrel maguk mögött hagyhatnák az alsóházi együtteseket, és kapaszkodhatnának a középházért.

Garai Péter, a MAFC edzője: 

A Szeged egy győzelemmel jár előttünk, természetesen nyerni szeretnénk. Nagyon kiélezett mérkőzésre számítok, két eltérő játékstílus csap majd össze. A múlt héten több változás is történt a keretünkben, Sihota távozott, két új légiós pedig érkezett, ők a holnapi meccsen fognak debütálni. Ez a változás elsülhet jól és rosszul is, reméljük pozitívan jövünk ki belőle és segíteni tudják a csapatot az újak, annál is inkább, hiszen Lakits továbbra is sérült, az ő energiája pedig nagyon hiányozni fog. A Szeged is hasonló cipőben jár, hiszen ott egy irányítócserén estek át a napokban, meglátjuk, hogy melyik csapat tud jobban alkalmazkodni a változásokhoz.

Nikola Lazics, a Szeged edzője: 

Nagyon fontos mérkőzés vár ránk, mivel közvetlen riválisunkkal találkozunk. Ősszel idehaza megvertük a MAFC-ot, ám ez egészen más meccs lesz, mert mindkét gárda keretében komoly változások történtek azóta. A fővárosiak az elmúlt időszakban kiválóan teljesítettek, és elsősorban odahaza veszélyesek. A távozó Sihota helyére két minőségi játékost igazoltak a múlt héten, kérdés, mennyire sikerült beépíteniük őket. Jól jött a szünet, hiszen előtte rendkívül rossz ritmusban kosárlabdáztunk, igyekeztünk kijavítani a hibáinkat. Nem lesz könnyű idegenben legyőzni a MAFC-ot, de ez a célunk.

 

Forrás: bb1.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex