A jövő egyik reménysége - Varga Ákos

Két éve stabilan szerepel az utánpótlás-válogatottakban a szegedi Varga Ákos, aki még óvodáskorában ismerkedett meg a kosárlabdával. A Naturtex-SZTE-Szedeák tehetsége számára adott volt a sportág szeretete: édesanyja válogatott volt, és testvére is szerepelt az élvonalban. 
 

– Már óvodásként kosaraztam, akkoriban anyu sokszor elvitt az edzésére, így hamar találkoztam a labdával. Szervezetten 12 éves korom óta játszom, akkor csatlakoztam a Szedeákhoz – mondta lapunknak a 15 éves Varga Ákos. Édesanyja, Szilágyi Nóra az élvonalban és a nemzeti csapatban is szerepelt. Édesapja, Varga Lajos válogatott gerelyhajító volt, míg az anyuka sportágában testvére, a 21 éves Zalán is megfordult az élvonalban a Szedeákkal, jelenleg a másodosztályú Vásárhelyi Kosársuliban játszik.

– Sági Ákosnál tanultam bele a sportágba, majd edzőm volt Polányi GézaAntal András és Molnár Csaba is, most pedig Simándi Árpád és Milenko Topicsfoglalkozik velem. Heti hatot edzek: hétfőn és kedden az U16-os és U18-as csapat közös tréningjén veszek részt, szerdán Simándival és Topiccsal van egyéni képzésünk, csütörtökön és pénteken újra az U16 következik, hétvégén pedig apuval gyakorolok. Persze nyaranta Zalánnal is sokat játszunk egy az egy ellen: egyelőre ő a jobb, de már nem sokáig – mondta egy mosoly kíséretében.

 
 

 

A 192 centi magas, 2-es és 3-as poszton bevethető játékos két éve került be az utánpótlás-válogatottak rendszerébe, azóta szinte minden összetartásra meghívják. Az U16-os csapattal részt vehetett a rangos, nemzetközi Szent István-kupán Székesfehérváron.– Előtte két másik tornán jártunk, összeszoktunk – én is  elég jól játékba lendültem, nem ment rosszul. A csapattal a harmadik helyen végeztünk, amely bravúrnak számít a rendkívül erős mezőnyben
– tette hozzá az NBA-ben a Los Angeles Lakersnek és Kobe Bryantnek szurkoló tehetség.

 

Forrás: delmagyar.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex