Okkal szólt a "Szép volt fiúk!"

Hat vereség után javított a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely magabiztosan, szinte végig vezetve győzte le a Kaposvárt a férfi kosárlabda NB I A csoportjában.
 
Naturtex-SZTE-Szedeák-Kaposvári KK 96-81 (27-20, 28-22, 21-17, 20-22)
Férfi kosárlabda NB I A csoport, 22. forduló. Szeged, újszegedi Sportcsarnok, 400 néző. Vezette: Földházi, Hegedűs T., Praksch.
Naturtex-SZTE-Szedeák: TUCKER 9/3, ARMELIN 17/3, MOLNÁR 18/9, CSIRICS 20/12, VETTE 21/9. Csere: Juhos 6, Moravcsik 5/3, Vágvölgyi. Vezetőedző: Nikola Lazics.
Kaposvári KK: Ubilla 23/12, Fodor 12/6, Baki 5/3, Hendlein 10, Jazvin 6. Csere: Benke 11, SPICA 14, Grebenár. Vezetőedző: Kmézics Zorán.
 
Armelin kosarával indult a meccs, majd Molnár András bevágott egy triplát: ez már jelezte, hogy a hazaiak kiváló dobóformában kezdték a mérkőzést. Csirics pontjaival 14-6-ra is vezettek, innen lett 14-13, de az első negyed végére megint magabiztos hazai előnyt mutatott az eredményjelző (27-20). A szegediek kiválóan dobták a hármasokat, a Hrvoje Puljko nélkül felálló KKK-ból Fodor és Benke volt eredményes.
 
A triplaparádé folytatódott a második tíz percben is: Moravcsik hármasa után, 37-27-nél tíz pont lett a különbség, majd Armelin egyszer, Vette kétszer volt eredményes távolról. Ubilla is jól dobott, ez volt az oka, hogy nem nőtt a különbség, viszont megérdemelten és magabiztosan vezettek a hazaiak a szünetben (55-42). Nyoma sem volt annak a bizonytalanságnak, ami az utóbbi hetekben, a sok sérülés után jellemezte a szegedi játékot, látszott, hogy erre a meccsre nagyon készült Nikola Lazics csapata.
A félidei előnyt csak megtartani kellett, és ez tökéletesen ment a Naturtexnek. Vette eddigi legjobb szegedi meccsét játszotta, Csirics újra olyan eredményes volt, mint az ősszel, Molnár András pedig hozta azt a játékot, amit megszokhattak tőle az újszegedi sportcsarnokban. A Kaposvárban viszont Emanuel Ubilla mellett senki nem jeleskedett pontszerzésben, Marko Spica teljesített még jó százalékkal, de neki meg kevés rádobása akadt. A harmadik negyed vége 76-59 lett.
 
A másik nemrég érkezett Szedeák-légiós, Tucker szintén jól teljesített, és ami a csapatszinten bemutatott jól játékot jelzi, az az, hogy öten is 20 VAL fölött zártak. A Kaposvárnál ezt csak Spica mondhatta el magáról, így kisebb meglepetésre, de annál megérdemeltebben nyert a Szedeák a 2016-ban eddig remeklő KKK ellen.
 
Forrás: delmagyar.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex