Szombaton jön a Szolnok

Igazi kosárcsemege a szegedi szurkolók számára: a hatszoros bajnok és hatszoros kupagyőztes Szolnok érkezik szombaton.

Bő egy hét múlva zárul a férfi kosárlabda NB I/A alapszakasza, még három forduló vár az együttesekre. Nagyjából eldőlt, hogy a Naturtex-SZTE-Szedeák az alsóházban kezdheti a középszakaszt, az első tízbe kerülésre a pécsi vereséget követően vajmi kevés esély maradt. A mieink a tizenegyedik helyen tanyáznak, ugyanúgy hét győzelmet számlálva, mint a tizenkettedik MAFC. E két együttes igyekszik magáról leszakítani a Jászberényt és a Nyíregyházát (négy-négy diadal), ami azért fontos, mert az utolsó kettő játszik majd a bajnokság végén az úgynevezett play-out során a bennmaradásért. Az alsóházi középszakasz előtt azonban három kőkemény meccse lesz még a Szegednek, az első mindjárt szombaton idehaza a 2014-es, 2015-ös bajnok és kupagyőztes Szolnoki Olaj KK ellen.

A szolnokiak nemrégiben meglepetésre kikaptak a Körmendtől a kupadöntőben, illetve a bajnokságban is meg-megbotlottak (így is vezetik azonban a tabellát). Immár csak a hazai porondra koncentrálnak, enne jegyében a szezon során másodszor cseréltek edzőt: a korábban Dragan Aleksicet váltó Pór Péter helyét február végén Sztojan Ivkovics foglalta el a kispadon. Az Olaj jelenleg hat légióst foglalkoztat: az amerikai irányító, Stanley Burrell, a horvát hátvéd, Goran Vrbanc, a montenegrói bedobó, Milos Borisov és a szerb magasbedobó, Strahinja Milosevic mellett két amerikai center, Dino Gregory és Jarrod Jones található a keretben, és akkor még nem tettünk említést a magyar válogatott kosarasok soráról: Wittmann Krisztiánról, Kovács Péterről, Vojvoda Dávidról, Keller Ákosról vagy éppen Somogyi Gergelyről. Egyértelmű, hogy a vendégek a szombati találkozó esélyesei, a Szedeák célja a tisztességes helytállás lehet. 

“A bajnokság legerősebb csapatával találkozunk, egyértelműen a Szolnok rendelkezik a legacélosabb kerettel ebben az idényben is. A látogatók egészen más ambíciókkal bírnak, mint mi, természetesen most is az aranyéremre vadásznak, annak első számú várományosai. A február végi edzőváltás óta sokkal fegyelmezettebben kosárlabdáznak, mint előtte, ami tovább nehezíti ellenfeleik dolgát. Ami bennünket illeti, az alapszakaszból hátralévő három összecsapást arra szeretnénk felhasználni, hogy minél jobban felkészüljünk az alsóházi feladatokra, a majd ott ránk váró hat rendkívül fontos derbire” – mondta el Nikola Lazic, a hazaiak vezetőedzője.

 

Forrás: szegedma.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex