Szombaton a Jészberényt fogadjuk!

Véget ért az alapszakasz a férfi kosárlabda NB I/A csoportjában: a Naturtex-SZTE-Szedeák a 11. helyen végzett, ezzel az alsóházi középszakaszban érdekelt, ahol a play-out elkerüléséért játszik három riválisával.

A TLI-Alba Fehérvár elleni küzdelmes vereséggel zárta a 26 fordulóból álló alapszakaszt a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely így 8-18-as győzelem-vereség mérleget hozott a bajnokság első részében, ezzel pedig az alsóházi középszakaszban folytathatja – ahol a MAFC, Jászberény és a Nyíregyháza elleni oda-vissza meccseket vív a gárda, a tét pedig az, hogy melyik csapat marad bent biztosan, illetve ki vívja a kiesés elkerüléséért játszott play-out meccseket. A csapatok magukkal hozzák az alapszakaszban elért eredményüket, így a Szedeák, valamint a MAFC három meccsnyi előnnyel várja ezt a küzdelmet, hiszen a fővárosi együttes szintén 8-18-al zárt, míg a Jászberény és a Nyíregyháza 5-21-el végzett az alapszakaszban.

A sorsolás alapján az első meccset idehaza a Jászberény ellenében vívják Kiss Zsolték, ami rögtön kulcsfontosságú is lehet mindkét együttes számára, hiszen amennyiben a szegediek idén másodjára is legyőznék a Jászberényt hazai pályán, akkor a berényiekkel szemben kvázi behozhatatlan előnyre tenne szert a Naturtex, hiszen a maradék öt meccsből a Jászberénynek mindet meg kellene nyernie, hogy megelőzze a Szedeákot. A középszakasz végén a tizenharmadik és a tizennegyedik helyen végzett együttes játssza a play-outot.

Ha már a szombati mérkőzés: mivel azonos időpontra volt kiírva a MOL-Pick Szeged Vác elleni bajnokija a Szedeák Jászberény elleni mérkőzésével, ezért módosultak az időpontok: az újszegedi sportcsarnokban előbb 17 órától a kézilabda meccset tekinthetik meg a szurkolók, majd 19 órától következik a kosárlabda. Azon szurkolók, akik a Pick meccseire bérlettel rendelkeznek, vagy jegyet váltanak a Vác elleni bajnokira, ingyen tekinthetik meg a Szedeák-Jászberény meccset, így egy jeggyel két mérkőzés megtekintésére nyílik lehetőség.

pick_vs_szedeak

A Naturtex-SZTE-Szedeák tervezett programja az alsóházi középszakaszban

március 26., szombat, 19.00: Naturtex-SZTE-Szedeák – JP-TOP COP Jászberényi KSE

április 2., szombat: MARSO Nyíregyházi KK – Naturtex-SZTE-Szedeák

április 6., szerda: Naturtex-SZTE-Szedeák – MAFC 

április 9., szombat: JP-TOP COP Jászberényi KSE – Naturtex-SZTE-Szedeák 

április 16., szombat: Naturtex-SZTE-Szedeák – MARSO Nyíregyházi KK

április 23., szombat: MAFC – Naturtex-SZTE-Szedeák

 

 

Forrás: szegedma.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex