Szombat, két meccs, HAJRÁ SZEGED!

Ilyen is régen fordult elő, szombaton két meccset is megnézhetnek a sportbarátok az újszegedi sportcsarnokban. A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az 1–6. helyért tartó rájátszásban a 2. fordulóban a Vác együttesét fogadja.

19:15 órától a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata a bennmaradásért folytatott küzdelemben fogadja a Jászberény csapatát. A Szedeák számára létfontosságú meccs következik, így azok a drukkerek, akik Pick-bérlettel rendelkeznek, vagy jegyet váltottak a Vác elleni meccsre, ingyen nézhetik meg a kosarasok meccsét.
 

 Schmidt Andrea
Juhosék (fehérben) fontos meccset játszanak. Fotó: Schmidt Andrea

 

A Naturtex a 11. helyen zárta az alapszakaszt, nyolcszor nyertek a Lazics-tanítványok, míg 18-szor vereséget szenvedtek. A Berény a 14. lett, 5 győzelem mellett 21 vereség volt a mérlegük. Egy hazai győzelemmel nagy lépést tenne a biztos bennmaradás felé a Tisza-parti együttes. A Fehérvár elleni meccset kihagyta Andrija Csirics, szombaton azonban minden esély megvan arra, hogy ott legyen a pályán.

 

Forrás: delmagyar.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex