Remek kezdés, bravó fiúk!

Remekül kezdte a rájátszást (11-14. helyért) a Naturtex-SZTE Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata. A szegedi együttes 110-104-re verte a Jászberényt, és nagy lépést tett a biztos benmaradás felé.

A hajrában kicsit kiengedett a szegedi együttes, de semmi sem veszélyeztette a magabiztos győzelmet. 
 
IV. negyed: Vete zsákolásával indult az utolsó negyed. Jött két eladott hazai labda, időt is kért Lazics edző. Molnár duplája jól jött. Jött előre a vendégcsapat, de mindenre volt válasza a hazai együttesnek. Azért egy hajrát nyitott a a Jászberény, feljöttek 109-96-ra, sőt azt utolsó percben 109-100-ra. Időt is kért Lazics, ekkor 48 másodperc volt hátra. 

III. negyed: Rakics hármasával kezdődött a második félidő. Erre jött 7 szegedi pont, remek válasz! Remekelt a Lazics-csapat, rengeteg labdát szerzett, és könnyű kosarakat szerzett, így a 35. percben Armelin "trójkája" után 72-49 volt a Szegednek. Tukcer jól dobta a büntetőket, így a hajrában is 20 volt "közte", 85-65. Vette az utolsó pillanatban betalált kintről, 88-69 volt a harmadik negyed után., 

II. negyed: Kimaradt helyzetekkel indult a második negyed. Csirics törte meg a csendet, okosan játszott a Naturtex, magabiztosan tartotta előnyét. Tucker is beszórt egy hármast, 35-21. Horváth vezérletével feljebb jött a vendégcsapat, a 16. percben 40-30 állt az eredményjelzőn. Szerencsére kijött a gödörből a Szeged, Armelin és Molnár is remek kosarakat szerzett, 46-32. Juhos beszórta második hármasát, a félidőben 55-38-ra vezetett a Szedeák. Járt a taps a nézőktől!

I. negyed: Álomkezdés! A 3. percben már 6-0 volt a Naturtexnek. Létfontosságú meccse vív a Jászberény ellen, mert ha nyer, nagy lépést tesz a bent maradás felé. Az 5. percben időt is kellett kérnie a vendégeknek. Nem sokat ért, mert 13-4-re húzott el a hazai csapat. Jött egy hullámvölgy, 13-11-re fel a JKKSE. Időt is kért Lazics mester. Tartotta a megszerzett előnyét a Szeged, Csirics beszórt egy triplát a hajrában, így az első negyed után 27-17-re vezetett. 

 

Naturtex-SZTE-Szedeák-Jászberény 110-104 (27-17, 28-21, 33-31, 22-35)
NB I A csoportos férfi kosárlabda-mérkőzés, rájátszás a 11-14. helyért, újszegedi sportcsarnok, 500 néző. Vezette: Hegedüs, Gál, Pozsonyi. 
Szedeák: TUCKER 19/6, Moravcsik 5/3, CIRIC 16/9, Juhos 12/6, VETTE 24/3. Csere: Kiss, Molnár 14/6, Révész 2, ARMELIN 18/9, Vágvölgyi. Vezetőedző:Nikola Lazic.
Jászberény: CAFFEY 17/6, Rakic 13/6, Horváth 19/9, Dramicanin 11/3, Sherman 15. Csere: Cohn 19, Cseh 2, Soós, Szögi 8. Vezetőedző: Srecko Sekulovic.
Kipontozódott: Rakic (39′).

 

Forrás: delmagyar.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex