Molnár Andris "magánedzése"

Megvásárolt, felújított, majd vendégházként kezdett üzemeltetni egy békésszentandrási nyaralót Molnár András szegedi kosárlabdázó és felesége, Vida Anna. A 31 éves játékos építgeti civil életét, de szeretne még kosarazni – hogy marad-e a Naturtex-SZTE-Szedeákban, azt még nem tudja.

– Miután lefújták az utolsó, Szolnok elleni meccsünket, másnap már jöttem is Békésszentandrásra. Mondhatnám, hogy azonnal elkezdtem a felkészülést a következő szezonra, mert a felújítás, a földtalicskázás, a festés, a medencejavítás nem kis fizikai munkával járt – kezdte a beszélgetést Molnár András, a Naturtex-SZTE-Szedeák 31 éves, válogatott játékosa. A bedobó civil vállalkozásba kezdett a nyáron: feleségével, a szintén válogatott kosaras Vida Annával megvásárolt egy Körös-parti nyaralót, amelyet felújítottak, majd vendégházként kezdték üzemeltetni.

 

Forrás: delmagyar.hu

– Szerencsére sorban érkeznek a foglalások, nem panaszkodhatunk. Pankával ketten vágtunk ebbe bele, ő már áprilisban hazatért olasz csapatától, azóta foglalatoskodott a házzal. Nem volt kis meló, mire mindent elintéztünk, és beszereztük a szükséges papírokat, de a ház mostanra úgy néz ki, mint amit megálmodtunk.

Molnár András 31 esztendős, így még jó pár szezon vár rá a kosárlabdapályán – ezen a vállalkozás sem változtat.

– Ez nem befolyásolja a pályafutásomat, hiszen miután elkészült a ház, már nem jár napi munkával a fenntartása. Szeretnék még játszani, ám az is igaz, hogy ez már a civil életem egy részét is jelenti – fogalmazott. Ha pedig akadna sürgős feladat, felesége, Anna meg tudja majd oldani, mivel 99 százalék, hogy nem tér vissza légiósnak, és be is fejezi a kosárlabdát. Visszatérve a felújításhoz: valóban nem volt rossz edzésnek sem.
 

 DM
Molnár András és felesége, Anna a békésszentandrási nyaralójuk előtt. Fotó: DM 


– A ház körüli munkák mellett is feltaláltam magam,
a Holt-Körösben rendszeresen úsztam, a környéken pedig futottam és kerékpároztam. Feltöltődésnek tökéletes volt: csodás érzés úgy kezdeni a napot, hogy látjuk felkelni a napot a ház felett, és befejezni akkor, amikor lenyugodott a vízfelszínnél – tette hozzá a kosárlabdázó.

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex