Labdákat vittünk a kicsiknek

A Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata is csatlakozott ahhoz az országos jótékonysági kezdeményezéshez, amely az “Egy mosoly a gyerekekért és a sportlegendákért” elnevezést viseli.

A program megálmodója Végh Tibor, a Beauty Line Technology Kft. tulajdonosa, aki 1000 labdát ajánlott fel, melyeket élsportolók juttathatnak el óvodáknak országszerte, támogatva ezzel a gyermekek gömbérzékének fejlesztését, illetve az óvodai foglalkozások színesítését és a sport megszerettetését. A Szedeák játékosai szerda délelőtt a Fő Fasori Óvoda apróságait ajándékozták meg a labdákkal.

szedeak_ovoda01_gs
szedeak_ovoda02_gs
szedeak_ovoda03_gs
szedeak_ovoda04_gs
szedeak_ovoda05_gs
szedeak_ovoda06_gs
szedeak_ovoda07_gs
szedeak_ovoda08_gs
szedeak_ovoda09_gs
szedeak_ovoda10_gs
szedeak_ovoda11_gs
szedeak_ovoda12_gs
szedeak_ovoda13_gs
szedeak_ovoda14_gs
szedeak_ovoda15_gs
 
 
Forrás: szegedma.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex