Begipszelték Révész Ádám törött orrát

Mivel a csütörtöki U20-as mérkőzésen megsérült, lemaradt a felnőttcsapat Jászberény elleni győztes összecsapásáról Révész Ádám, a Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabdázója.

A 22 éves centert arcon találta az egyik jászberényi fiatal könyöke, eltörött az orra, amit gipsszel rögzítettek. „Rendesen ki van tömve az orrom, nem kellemes, ízeket sem érzek. Vasárnap kiveszik a tamponokat, az nagy megkönnyebbülés lesz" – mondta lapunknak Révész. Öröm az ürömben, hogy most három hetes bajnoki szünet következik, így a saját nevelésű játékos a következő bajnokira talán felépül.

Forrás: delmagyar.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex