Sajtótájékoztató: Szedeák - ZTE

Hatalmas csatában nyert a ZTE a Szedeák otthonában. A mérkőzés utáni nyilatkozott Révész Ádám, Bencze Tamás, Szabó Zsolt és Nikola Lazic

Révész Ádám:

“Rossz előjelekkel vágtunk neki ennek a meccsnek, de úgy gondolom, elégedettek lehetünk. Kiadtunk a szívünket-lelkünket a mai meccsen, de a végére elfáradtunk, ezt főleg a lepattanóknál éreztem, mert sok támadólepattanót szedett a ZTE.”

Nikola Lazic: 

“Gratulálok a ZTE-nek, megérdemelten nyertek. Rosszul kezdtünk, ez az öt játékos először volt pályán, erre edzésen sem volt példa. Később összeállt a védekezésünk, dobtunk néhány könnyű pontot, de az utolsó negyedben ismét jobb volt a ZTE. A legnagyobb baj, hogy 17 támadólepattanót szedett a ZTE, ez nagy előny. Nagyon hiányzott Sulovic, kevesen és nehéz helyzetben vagyunk. Nem vagyok pesszimista, de a bajnokság közepén 6-7-8 játékossal tudunk csak edzeni. Kicsit csalódott vagyok, nehéz dolgoznom ebben a helyzetben. Egyúttal gratulálok a játékosaimnak, mert küzdöttek és hajtottak.”

Szabó Zsolt:

“Nehéz meccs volt, az alacsony szerkezetet rosszul védtük, ezekből vissza tudott jönni a Szeged a meccsbe. Az elején szépen bekezdtünk, de a végjátékban fontos védekezéseket csináltunk, és jöttek a fontos triplák. Szerencsére a végére visszajött az elején mutatott dobóformánk.”

 

Bencze Tamás: 

“Nagyon örülök, hogy győztünk, mert annak ellenére, hogy tudtuk, hogy centerproblémákkal küzd a Szeged, tartottam az alacsony szerkezettől. A második-harmadik negyedben ezt meg is mutatták, hogy kell csinálni. Az első negyedben játszottuk a saját játékunkat, majd ettől eltértünk, erre ez a csapat nem alkalmas. Szerintem is az döntött, hogy bár sok ziccert hagytunk ki, de ezekből sok labdát vissza tudtunk szedni. A negyedik negyedben fizikálisan is felőröltük az ellenfelünket. Értékes győzelmet arattunk, le a kalappal a kollégám előtt.”

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex