Sérült szekció

Csapatunk nem épp zökkenőmentes szezonját elég peches sérüléshullám sújtja. Szinte nem volt olyan időszak, hogy mindenki egészséges lett volna, és teljes kerettel tudtunk volna edzeni, készülni, majd pályára lépni. De lássuk, mi is a helyzet jelenlegi sérültjeinkkel...


Mint tudjátok Branko Jereminov térdsérüléssel bajlódik, és már túl is van a műtéten.


Túl vagyok már a térdműtéten, javában zajlik a rehabilitáció. Jól halad szerencsére a felépülésem, bár messze még a vége, úgyhogy számomra sajnos befejeződött a szezon, csak a kispadról tudom segíteni, biztatni csapattársaimat.

Másik sérültünk Mike János, az ő bokasérülése sem éppen szerencsés.

Egyre jobban vagyok, természetesen egy sérülés sosem jön jókor, de igyekszem odafigyelni minden apróságra, hogy minél hamarabb edzésbe állhassak! Egy kb. 1 cm-es csontdarab szakadt ki a bokámból, de szerencsére nem mozdult el, így műteni nem kellett. Eddig 2 héten át szinte folyamatosan feküdnöm kellett, így az edzéseket sem tudtam látogatni, de talán jövő héttől kondi edzést már végezhetek, persze odafigyelve a sérült bokámra. Viszont a teljes értékű edzésmunkával még min. 3 hetet várnom kell.

Szintén bokasérüléssel bajlódik egy igen fiatal játékosunk, Csányi Dávid is.

Egy másik játékos lábára érkeztem egyik meccsen, emiatt kicsit aláfordult a bokám. Nem tört és nem szakadt, de azért voltam vele orvosnál a biztonság kedvéért. 3-4 hét mire teljesen rendbe jövök. Gyorsan javul azért, aminek nagyon örülök! 

Bokák után még egy térdbántalmakkal küzdő játékosról számolhatunk be, mégpedig Meleg Károlyról. 

Sajnos hetek óta nincs 100%-os állapotban a térdem. Be van vizesedve és az izom mellette gyulladt. Ennyit tudok jelenleg, orvosi véleményre várok még. 
Jobbulást minden sérültünknek, várjuk vissza őket a pályára! HAJRÁ SZEDEÁK!
 
Írta:
Gönczi Petra

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex