SKC-Szedeák előzetes

A nyolc közé jutás szempontjából rendkívül fontos összecsapáson mérik össze erejüket a csapatok.

A 9-11-es mérleggel kilencedik Sopron a tabellán egy hellyel előtte álló, egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Szedeákot fogadja a magyar élvonal 20. fordulójában szombat este. A hazaiak a Szolnok elleni vereséget követően egy előrehozott meccsen a Falcótól is kikaptak hétközben, míg a vendégcsapat egy MAFC elleni győzelemmel hangolt erre a mindkét fél számára rendkívül fontos, szorosnak ígérkező találkozóra - az őszi összecsapást egyébként az akkor hazai pályán játszó Szeged nyerte 88-86-ra.

Dragan Alekszics, a Sopron vezetőedzője: Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, hiszen a Szeged az egyik legnagyobb riválisunk a nyolcba jutásért folytatott harcban. A Szedeák kellemetlen ellenfél: türelmes kosárlabdát játszanak, de a hibákat kíméletlenül kihasználják, egy pillanatra sem lehet kihagyni ellenük. A győzelemhez épp ezért nagyon oda kell figyelnünk a támadójátékunkra, gyors tempóban kell játszanunk, hogy kizökkentsük őket, de ugyanakkor nem engedhetjük meg azt, hogy elszórjuk a labdákat.

Nikola Lazics, a Szeged vezetőedzője: Nehéz meccsre számítok, a Sopron egy nagyon jó csapat, amit jól mutat, hogy idegenben is képesek voltak megszorongatni a Falcót a héten. Minden poszton minőségi játékosokkal rendelkeznek, a légiósok és a magyarok egyformán fontos szerepet töltenek be a gárdában, ráadásul mind támadásban mind védekezésben többféle taktikai variációt használnak, ami különösen nehézzé teszi az ellenük való felkészülést. A legutóbbi győzelem nagy lökést adott nekünk, megpróbálunk Sopronban is ritmusban maradni, és behúzni a találkozót - ehhez főként a védekezésünknek kell nagyon rendbe lennie. Ami jó hír, hogy Filipovics már játszhat szombaton, azonban a sérülésekkel továbbra is hadilábon állunk, jelen állás szerint úgy fest, hogy Révész és Bán sem segítheti a csapatot a hétvégén.

Székely szerint nagy kérdés, mennyit vett ki a Sopronból a Falco elleni hétközi bajnoki

A mérkőzés esélyeit Székely Norbert, az MKOSZ utánpótlás-koordinátora, az Alba Fehérvár korábbi vezetőedzője, a Sopron női csapatának sikeredzője elemezte:

– Ez az az összecsapás, amit a Sopronnak feltétlen meg kellene nyernie a nyolcba jutáshoz - persze a Szeged számára is fontos a találkozó, de inkább a hazaiak vannak lépéskényszerben. A keretek erősségét és az egyéni képességeket tekintve a hazaiakat tartom valamivel jobb csapatnak, de ők már játszottak egy kiélezett mérkőzést a héten, míg a szegedieket nem érte ilyesfajta terhelés. A Szedeák csapatjátéka ráadásul remekül működik, különösen a támadóoldalon nyújtott teljesítményüket lehet kiemelni, így én a két gárda őszi összecsapásához hasonló szoros találkozót várok - amin a nagyszerű közönség előtt, hazai pályán játszó Sopront tartom egy kicsivel esélyesebbnek. 

online
 
 
Forrás: bb1.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex