Nenad Sulovic is marad a csapatban!

A 31 éves szerb center a 2016-2017-es idényben 33 bajnokin lépett pályára a Naturtexben.

Nenad SulovicElkelt a második hely a Naturtex-SZTE-Szedeák légióskeretében: a csapatkapitány Andrija Csirics után Nenad Sulovics is úgy döntött, a következő szezonban újra a szegedi együttest erősíti. A 31 éves szerb center a 2016-2017-es idényben 33 bajnokin lépett pályára a Naturtexben, átlagban 30 perc alatt 14,4 pont mellett 7 lepattanót és 3,3 gólpasszt jegyzett.

A Szedeák kerete már javában formálódik: korábban bejelentették, hogy szerződést hosszabbított Révész Ádám, Wirth Ádám, Juhos Levente, Vágvölgyi Ákos, Meleg Károly, Mike János, Bonifert Bendegúz és Kovács József is, valamint új igazolás a MAFC-tól érkező bedobó, Kovács Ádám.

 

Forrás: delmagyar.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex