Kálmán László

Szombathely, jövünk!

A két csapat decemberi meccsét a Tisza-partiak nyerték, ám azóta alaposan kicserélődött a sárga-feketék kerete. Úgy tűnik, kezd is összeállni Kálmán László együttese, hiszen előbb magabiztosan verték a Pécset, majd csak három ponttal kaptak ki Szolnokon, végül legyőzték az Albát. Persze a szegedieknek is van okuk a bizakodásra, miután szombaton kis híján legyőzték a címvédő Szolnokot, ám végül hosszabbíts után alulmaradtak.

Kálmán László, a Falco edzője: 

Subscribe to RSS - Kálmán László

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex