bb1

Holnap jön a Kaposvár!

Csakis a győzelemmel lehet esélye a somogyiaknak a felsőházra.

Fontos mérkőzés vár vasárnap este a Kaposvárra, amely a már biztos középház-résztvevő Szeged vendégeként adhatja meg magának az esélyt a felsőházba kerülésre. A somogyiaknak mindenképp nyerniük kell, ha az első ötben akarnak végezni, és egy győzelem esetén is még bízniuk kell abban, hogy valamelyik riválisuk botlik. 

Interjú Molnár Andrissal

A Szeged nem kezdte rosszul a 2015-16-os szezont, ha csak azt nézzük, hogy a közvetlen riválisnak elkönyvelt ellenfelek ellen hogyan ment a játék, de a második félév már közel sem sikerült úgy a Csongrád megyeieknek, ahogy szerették volna, ezért nem sikerült elkerülni a bajnokság utolsó négy csapatát tartalmazó alsóházat. Molnár András, a Naturtex-SZTE-Szedeák 33 éves játékosa értékelt és latolgatott.

Subscribe to RSS - bb1

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex