SZTE

Továbbtanulók figyelem!

Kedves Kosaras Sportbarátom!

 

A  Naturtex-SZTE-Szedeák NB. I. A csoportos férfi kosárlabdacsapata egy nagyon kedvező lehetőséget kínál továbbtanulni vágyó 18-22 éves játékosok számára!

Névadó szponzorunk, a Szegedi Tudományegyetem jóvoltából lehetőséget kívánunk biztosítani a magas szintű sportolás melletti továbbtanulásra, legyen szó alap- vagy akár mesterképzésről.

 

Amit kínálunk:

Vágvölgyi Ákos "jogosan" megy a táborba!

Hat vizsgája van hátra a Szegedi Tudományegyetem kereskedelem és marketing szakán, ezek mellett az U20-as válogatottban is várnak feladatok Vágvölgyi Ákosra, a Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabdázójára. Nehéz másfél éve volt, ám bízik benne, a következő szezonra száz százalékos lesz.

 -Teljesen egészséges vagyok–

Interjú Molnár Andrissal

A Szeged nem kezdte rosszul a 2015-16-os szezont, ha csak azt nézzük, hogy a közvetlen riválisnak elkönyvelt ellenfelek ellen hogyan ment a játék, de a második félév már közel sem sikerült úgy a Csongrád megyeieknek, ahogy szerették volna, ezért nem sikerült elkerülni a bajnokság utolsó négy csapatát tartalmazó alsóházat. Molnár András, a Naturtex-SZTE-Szedeák 33 éves játékosa értékelt és latolgatott.

Szezon előtti bravúr

Csapatunk a Naturtex-SZTE-Szedeák szeptember 11-12-én a Félegyházi Pékség Kosárlabda Kupán vett részt. A két napos tornán a KTE-Duna Aszfalt, az Atomerőmű SE, a JP-Top Cop Jászberény és a szegediek vettek részt. Pénteken két mérkőzés került megrendezésre, az első összecsapáson az ASE legyőzte a Jászberényt, míg a második összecsapáson a Tisza-partiak kerekedtek felül a hírös városon. Így szombaton a bronzmérkőzés a KTE-Jászberény meccs volt, ezt követte a Duna- és Tisza-parti csapatok csatája, a Szedeák-ASE. 

A torna végeredménye:

Társak és ellenfelek - Milenko Topic

 

Milenko Topic, a Naturtex-SZTE-Szedeák új másodedzője játékos karrierje során három nagy torna döntőjében szerepelt a jugoszláv válogatottal. Az alábbiakban felelevenítjük, hogy az atlantai, a barcelonai és az athéni fináléban kik voltak Milenko harcostársai, továbbá, hogy kik voltak a riválisok az aranyéremért vívott csatákban.

Sztárparádé következik!    

 

Pages

Subscribe to RSS - SZTE

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex