Vágvölgyi Ákos

Többek között Juhos Levi marad Szegeden!

„Kitűnő szezont tudhat maga mögött Juhos Levente, a Naturtex-SZTE-Szedeák játékosa. A szegedi kosaras neve ennek megfelelően több klubnál is az erősítési tervek között szerepelt, ám a 25 éves erőcsatár úgy döntött, a Szedeák ajánlatát fogadja el, és újabb egy évig a Tisza-partiakat erősíti” – írja közleményében a szegedi klub.

Vágvölgyi Ákos: "láttuk, hogy mi az etalon, miben kell fejlődnünk..."

Minden mérkőzését elveszítette a finnországi, A-divíziós U20-as kosárlabda Európa-bajnokságon a magyar válogatott: a csapat tagjaként a Naturtex-SZTE-Szedeák játékosa, Vágvölgyi Ákos is átélhette azt, milyen volt a kontinens legjobb csapatai ellen játszani, a negatív élmények ellenére azonban pozitívan tekint a jövőbe.

Vágvölgyi Ákos "jogosan" megy a táborba!

Hat vizsgája van hátra a Szegedi Tudományegyetem kereskedelem és marketing szakán, ezek mellett az U20-as válogatottban is várnak feladatok Vágvölgyi Ákosra, a Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabdázójára. Nehéz másfél éve volt, ám bízik benne, a következő szezonra száz százalékos lesz.

 -Teljesen egészséges vagyok–

Juhos és Ciric biztos marad a fiatalokkal együtt

A Naturtex-SZTE-Szedeák számára véget ért a szezon, legalábbis ami a bajnokikat illeti. A minimális célt, a bennmaradást teljesítő gárda egy része már haza is utazhatott, de néhány fiatal még tovább dolgozik az edzői stábbal - erről Bonifert Domonkos ügyvezető beszélt a BB1.hu-nak.

Pages

Subscribe to RSS - Vágvölgyi Ákos

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex