Marco Boltic

Vasas elleni mérkőzés percről percre

Online közvetítésünk

VÉGE.

IV. negyed 75-71 (15-14, 18-19, 17-17, 25-21)

40′ Lilov áll bele egy triplába, ez azonban sajnos nem sikerül, elúszik a meccs a Szedeáknak. Thompson még ajándékoz egy labdát Juhos Leventének, de persze msot az hármasa sem esik be, de nincs is több idő az órán, vereséggel távozik Angyalföldről a Szedeák.

Nem sikerült a Paksot legyőzni...

Mintegy harmincöt percen keresztül esélye volt akár a győzelemre is a Naturtex-SZTE-Szedeáknak a Paks vendégeként, ám a hajrára három emberét is elveszítette a szegedi együttes, a hazaiak pedig ekkor lendültek játékba, így végül hét ponttal kikapott Nikola Lazic együttese.

Négy győztes meccset követően Pakson próbálta meg első idegenbeli győzelmét bezsebelni a Naturtex-SZTE-Szedeák.

Bonifert Domonkos: "Teljesen hibátlanok az új játékosaink...."

Kicserélődött a nyáron a Naturtex-SZTE-Szedeák, amelyben a légiósok közül csak Andrija Ciric maradt az együttesnél: ő viszont a csapatkapitányi tisztséget is betölti az együttesnél. A nyáron érkezett játékosokról, karakterükről, valamint a csapatépítésről beszélgettünk Bonifert Domonkossal, a Szedeák ügyvezetőjével.

Subscribe to RSS - Marco Boltic

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex