Vasas

Vasas elleni mérkőzés percről percre

Online közvetítésünk

VÉGE.

IV. negyed 75-71 (15-14, 18-19, 17-17, 25-21)

40′ Lilov áll bele egy triplába, ez azonban sajnos nem sikerül, elúszik a meccs a Szedeáknak. Thompson még ajándékoz egy labdát Juhos Leventének, de persze msot az hármasa sem esik be, de nincs is több idő az órán, vereséggel távozik Angyalföldről a Szedeák.

Vasas ellen hangolunk

A Vasas–Szeged összecsapás zárja a 11. fordulót az élvonalban. A fővárosiak az utolsó helyről, egyetlen győzelemmel várják a számukra évzáró meccset, míg a Szedeák nyolc bajnokijából négyet megnyerve a középmezőnyből vág neki a hajrának. Utóbbi együttesnek nem volt könnyű dolga a héten: az Alba elleni szoros vereség után Wirth Ádám és Andrija Csirics is hagyott ki edzéseket, de minden bizonnyal helyet kapnak a csapatban a vasárnapi bajnokin.

Sárosi Bulcsú, a Vasas vezetőedzője:

Subscribe to RSS - Vasas

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex