sopron

Új játékos a fedélzeten: Bán Tibor!

Telnek, múlnak az ünnepek, közeleg 2017... Kis szünet után ismét munkába álltunk, teljes gőzzel készülünk az új év első meccsére, hiszen január 4-én, szerdán 18 órakor a Kecskemét együttesét fogadjuk az Újszegedi Sportcsarnokban! A keretben történt egy változás, Lakosa Zsolt helyére Bán Tibor érkezett Sorponból Szegedre! Tibi csupán pár napja van a napfény városában, de kezdi megszokni az új körülményeket.

Ivan Lilov: "Mi megtettük, amit az edző kért, nyertünk is!"

Sűrű, mozgalmas héten vannak túl a fiúk, hiszen az edzések mellett hétközben a Szegedi Dóm Látogatóközpontban vendégeskedtek, míg szombaton ismét hazai pályán játszottak egy kőkemény mérkőzést, ezúttal a Sopron együttese ellen.

Ivan Lilov-ot kérdeztük ezúttal, csapatunk bolgár játékosát, aki most volt először a Látogatóközpontban, és a csapat győztes kosarát is ő szerezte.

Pages

Subscribe to RSS - sopron

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex